Serdecznie dziękuję za miłe przyjęcie!
Nawet nie wiecie jak bardzo mnie cieszy "tępienie" chamstwa.
Brak kultury to wielka przypadłość polskich serwerów (mówię ogólnie) i każda inicjatywa mogąca ukrócić ten proceder jest mi szczególnie bliska.
Dziki_Koziol ---> Nie wiem pod jakim nickiem grasz, ale jeśli nas spotkasz, to zagadaj - zapraszamy na własny TS, oraz do wspólnej gry.
(orócz tego moje GG masz przy nicku)
MataDor ---> Nie dziwię się Twojemu podejściu co do map "piechociarskich". Jeśli ktoś pragnie grać "pro", to jest praktycznie na nie skazany (oczywiście poza zamiłowaniem w tego typu mapkach).
Nasze obecne nastawienie jest bardziej "4fun", więc... główną zasadą jaką się kierujemy jest dobrze się bawić w grupie (nie każdy lubi tylko biegać, więc preferujemy mapy "kombinowane").
Dziękujemy za zaproszenie - jeśli zdrowie pozwoli
to się na pewno spotkamy.
ciocia|Ola ---> Z wielką chęcią wsparlibyśmy scenę RO, gdyby nie fakt, że nasze ulubione mapki rzadko pojawiają się na naszych serwerach :/
(Standartowe - Arad, Bondarevo. Zmodyfikowane - Berezina, Smolensk_Stalemate, PariserPlatz, wateverovko)
Choć nie stronimy od map stricte "piechotnych, to gustujemy w mapach "kombinowanych"...
O trudnościach "wspierania" sceny RO niech najlepiej świadczy fakt, że dużo lepiej znam Mike'a_Nomada (z serwerów i z oficjalnego forum) niż Was
Goral ---> Całkowicie się z Tobą zgadzam co do wyjątkowego charakteru RO. Dobrze, że ktoś w Polsce to zauważył i docenił.
A jeśli chodzi o mapki, to... cóż... wchodząc do gry koło 22.00 nie spotykam u nas tych "customowych"... Pewnie jest to wynikiem takich a nie innych preferencji naszych graczy.
Nie - ja nie zamierzam dyskutować z gustami. Cieszę się, że ludzie garną się do tej świetnej gry, tyle, że my gramy wtedy gdzie indziej
_KaszpiR_ ---> Jeszcze dziś dodam serwer do ulubionych i będę sprawdzał co tam aktualnie "leci".
Jeszcze raz dziękuję za zainteresowanie i pozdrawiam!
Over & out.