Siema.Od kilku dni gram w tego moda.Jestem pod ogromnym wrażeniem.Lokalizacje ,klimat.Coś pomiędzy arkadem a realizmem(tak powiedzmy).Wreszcie mapy na jakich grałem (jest tam mój ukochany front Afrykański),mają sens.Wybór sprzętu jaki mamy do wyboru jest niesamowity.Oczywiście mamy do dyspozycji drużyny(czego Ro brakuje i to kuleje w tej grze) ,co podnosi walor taktyczny.Są limity na niektóre profesje.Wreszcie nie ma durnych pojedynków na granaty,co w RO jest okropne i wkurzające.Spawn ,zawleczka ,rzut a tak se bo mam adhd (
) i można jeszcze po nieboszczykach zbierać.Podsumowując minusów w FH2 jest kilka(ale o taki rdzenny realizm tam do końca nie chodzi),choćby krzyżyki jak w CS przy broni, lecz nie są takie celne jak muszka i szczerbinka ,która oczywiście w modzie występuje.Jakoś też ludzie jacyś normalni.Często współpracują ze sobą ,nie odpierd... .Co na serwerach RO jest już notoryczne i psuje resztę klimatu.
Zachęcam ludzi do grania w FH2.Szkoda że nie ma frontu wschodniego.Jednak te lokalizacje ,mapy które są obecnie w modzie.Są klimatyczne ,piękne aż oko przykuwa.Cała otoczka moda i historyczne starcia jakie gra obejmuję wciągają na długie godziny.Pozdrawiam