Author Topic: Międzynarodowy Zlot Historycznych Pojazdrów Wojskowych  (Read 5305 times)

Desperat

• Guest
Witam serdecznie , chciałbym zaprosić wszystkich fanów mlitarii  do Darłówka ( zachodniopomorskie)  na  Międzynarodowy Zlot Historycznych Pojazdów  Wojskowych który odbywa się co rocznie już od dobrych 10 Lat.  W dniach od 21-27 czerwca 2010 (poniedziałek-niedziela) bazar militarny, kuchnia wojskowa, wystawa dioram, przejażdżki, prezentacja pojazdów wojskowych, zabytkowego sprzętu wojskowego, amerykańskich pojazdów: Welis, Harley Dawidson, Transporter M113 i inne.

Oficjalna strona   zlotu  http://www.zlot-darlowo.pl/

Z racji,że mam do Darłówka 20 Km więc będę na pewno . . .  wrażenia są nie do opisania . . .  wszystko co lubię :  głośno , pełno kurzu  Sprzęt gąsienicowy i drżąca ziemia... i chętne Gałgany też się zdarzają   :P  czasami trochę brudne od tego kurzu ( bo troszkę podpite lubią się potarzać nawet  i w błotku )  ale  morze  jest oddalone od miejsca zlotu jakieś 300M  wiec nie ma problemu z ewentualnym zaspokojeniem potrzeb.... różnych ;) :D

Za piątaka można pojechać na T 34 albo T  55  :D

Offline Haratacz

• Towarzysz broni
  • Honor: +1/-0
    • View Profile
Międzynarodowy Zlot Historycznych Pojazdrów Wojskowych
« Reply #1 on: 20 June 2010, 13:59:47 »
Cholerka, troszku daleko mam. Może jakiś samolot:dozingoff
"bo wojsko panowie, to jest piękna instytucja..."

Desperat

• Guest
« Reply #2 on: 20 June 2010, 15:29:01 »
Musisz napisać do Romana ( Organizatora ) żeby podleciał po Ciebie :D  bo z tego co wiem sprzęt latający  też ma być   ...
Jakieś 2 lata temu  bodajże za 50 zł można   było  polecieć  MI 2   8)

na szczęście dostałem parę dni wolnego i nie omieszkam  się zjawić na dżampie  :]

IgraSov

• Guest
« Reply #3 on: 20 June 2010, 15:37:21 »
Ja jeżdżę do Darłówka (które zresztą wszyscy błędnie nazywają Darłowem) bodajże już od 4 lat i oczywistym jest, że będę i w tym roku.:yes

Desperat

• Guest
« Reply #4 on: 20 June 2010, 15:39:23 »
Igraś .... jak by co to pisz na pw :D

IgraSov

• Guest
« Reply #5 on: 20 June 2010, 18:11:43 »
I.N.T.E.G.R.A.C.J.A !:D

Desperat

• Guest