Różności > Hyde Park
[PL] Raginis Serwery Publiczne (podzielony)
Odi^PrOfAnUm:
--- Quote ---James_Ryan :
Hiacenty już ci mówię dlaczego dostałeś bana i ty sam dobrze o tym wiesz czemu go masz jak ktoś ma taki nick jak debil typu cytuje "przyszedłem jebać" sory ale może ciebie tam gdzieś "jebią" i masz chłopie problem z tego powodu i po mydło schylasz sie ostrożnie ale jak widzę że ktoś strzela przez ścianę ( są dowody na to :) ) i strzela 10 strzałów i przeładowuje dodając 2 naboje do mausera k98 jak ktoś nie wie to dodam że ma on fabrycznie tylko 5 naboi ale nasz kochany hiacenty król burgunda stwierdził że pokaże Hitlerowi i zrobi mu wunderwaffe z 10 nabojami to sory ale zamknął byś ten ryj cheaterze jeden tak samo sojuz jak i ten dzieciak Layz (koval) człowiek który pokazuje swój adres dane jak by był Bruce Lee i myśli że ktoś na takie dziecko neo bd marnował czas i jak się mu na publicu powie prawdę t dzieciak włazi z patafianami tak samo żenująco zabawnymi jak on i próbuje marnie prowokować do kłótni to sory ale serio masz twarz która mówi przyjmie jedną bułe i zawieźcie mnie do szpitala i mój banan (twarz) bardziej sie zegnie to sory ale nie pisz takich rzeczy bo siebie tylko ośmieszasz i tak na marginesie wyprzedzając twój odzew wcale nie wywyższam się tylko stwierdzam fakty :) żenujące było również jak to chciałeś użyć wtyków i dać "bana" kazmirzowi a sam dostałeś go i teraz musisz jak partyzant się kryć. Tak więc reasumując bawicie mnie i większość niezrzeszonych w jakieś przyznaje poważne klany ludzi bo nic sobą nie reprezentujecie udzielacie się w tematy o cheatach kto je ma i tak naprawdę jest to jedna wielka farsa bo sami je macie każdy to wie ale co wam zrobią nie .Tylko tak mnie to zawsze ciekawiło co wam to do k..wy nędzy daje to że je macie ? Podnietę ze oszukujecie i jesteście dobrzy ?? Sory ale jak tak myślicie to jesteście w błędzie bo jest odwrotnie :) po za tym rozumiałbym gdyby cap'y w ro na lidze były płatne tak jak przy cs to jeszcze ma sens bo kasa ale o tak zwane złote galoty i sam tytuł LUDZIE !!!
Spodziewam się również że zrugacie błotem cały mój klan jak i moją osobę bo to tak samo jak powiedzenie złodziejowi że jest złodziejem też bd wyzywał za to chociaż wie ze mają racje :) nie mówie że wszyscy maja haki bo tak nie jest tak samo i u was w enclave czy ato core itd też samych haxów niema to logiczne ale są ludzie co mają i to psują i powiem tak na sprostowanie że sam Szczecin którego "szanowni" gracze typu Kazmirz Hiacenty Coval sojuz i reszta bandy skrytykowała i wyśmiała powiem że tez tak uważa on na serio wszystkich nie oskarża ale cóż nie bd strzępił sobie języka na taki temat bo i tak znajdzie sie ktoś kto oczywiście jest święty i niema i się bd śmiał
Na koniec chciałem prosić o nie komentowane i tego typu pierd... sie albo coś w tym rodzaju bo chyba tak robią tylko dresy i niepełno sprawni umysłowo a i najlepiej o samo przeczytanie i zrozumienie treści bo do wszystkich to nie dociera
--- End quote ---
No to wszystko się wyjasniło wraz z tym postem.
plonek:
ePo|Dzifkasz ... a ja dlaczego dostałem bana, obraziłem uczucia Szczecina swoim nickiem?
lord_pl:
Boże ile ludzie w was zawiści jest . Stuknijcie się w łeb pare razy . Po c*** tam wchodzicie ?? Po wkurwiać szczecina ?? Wy jesteście tak mało rozgarnięci , ze nie rozumiecie , że gościu chce sobie pograć w spokoju z ludźmi których szanuje ?? To takie trudne , ze nie chce grać z bandą PROGAMEROW (pozdro coval , moze cos zarobisz na tej swojej stronce jak to mówiłeś O.o ) którzy nie przychodzą pograć tylko go po wkurwiać ?? hmmm trudne ?? Ktoś nie zrozumiał ?? Drukowanymi ?? Tacy święci jesteście to co coval czy tam lay-za robi na tym forum ?? Nie miał permanentnego bana za swój intelekt ?? Współczuje wam wszystkim prób dalszej napinki ...
Pozdrawiam Wolk
Hiacenty:
Mało wiesz a się udzielasz prowokatorze. Wszystko się zaczęło ode mnie jak grałem ze szczecinem na danzigu gdzie strażnik kampił w jednym miejscu a ja go za każdym razem zabijałem. I wtedy leciały bluzgi na voipie i cały klan enclave. Bo strzelanie bez podpórki jest hax'em =)
To go zabolało ale było minęło. A i Powiedz mu żeby kupił sobie x-fi na pewno pomoże.:p
lord_pl:
Przepraszam zapomniałem pierwszej zasady tego forum :
1. Hiacenty i spółka zawsze mają racje
Widze , że nie zrozumiałeś mojego poprzedniego postu . Przykro ...
etc. hmmm ... mało ?? Ok niech Ci będzie przecież to ty z nim codziennie na TS siedzisz wiedz wiesz lepiej.
A teraz ukłony dla mojego nowego guru i Panie błagam wybacz mi niewiedze .
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version