Różności > Hyde Park
[PL] Raginis Serwery Publiczne (podzielony)
Hiacenty:
Wiem lepiej bo byłem na serwerze i grałem z nim wtedy kiedy się wszystko zaczęło mało co?:love
`lay-Z:
hmm co do mojego bana dzieciaczki:
--- Quote from: PM OD BARTA ---Temat Re: @ban
Nadawca BartBear_[PL]
Odbiorca `lay-Z
Data 2010-05-17 20:25
-------- Oryginalna wiadomość --------
Data : 2010-05-17 20:17 GMT
Tytuł : @ban
w sumie to przypadkiem odkryłem że (nie) mam bana na ro.pl jak szukałem plików uz2 do mapek na necie. mam nick lay-Z bo sobie zmieniłem idąc za przykładem połowy klanu jak odchodziliśmy z crack clan w grudniu. jednakże miło mi że nie dostałem bana na wstępie :P
-------------
Nie bój żaby co było to było, kara odbębniona, możemy sobie podać rączki ;)
Tylko proszę o nie atakowanie naszych Administratorów NA SŁUŻBIE no i ogólne stosowanie się do Regulaminu Forum, bo mi wlepianie banów na prawdę żadnej przyjemności nie przynosi i właściwie robię to z przykrością, tak więc witamy ponownie, a i dołącz do naszych Steamowskich grup jak jeszcze tego nie zrobiłeś
--- End quote ---
także hmmm... jak widzisz intelekt mam, bo potrafiłem wysmarować pw do kogoś kto mi dał bana :dozingoff
co do ryana i lordzika - naszych forumowych mądrych głów, hmmm... dużo wyrazów, mało sensu - czułem się jakbym czytał posty napisane przez małpy, które nauczyły się kilkunastu słów i napisały je w dowolnej kolejności. - tak można to podsumować.
ryan, dla ciebie mam to: http://piotrweresniak.com/2010/02/04/jak-nauczyc-sie-pisac/ - powinno pomóc na początek.
lordzik, ty już jesteś cięższy przypadek - ideologia JP i te sprawy, ale może ten link pomoże ci uświadomić sobie jaką rolę pełnisz na tym forum: http://zawszeqrnacos.salon24.pl/77804,kim-jest-troll-w-necie
James_Ryan:
Heh niezły żart Coval na miarę twoich możliwości chyba najwyższa docinka a tak a propos ktoś ci pomagał z zewnątrz docinkę mi walnąć bo sam to tego wszystkiego chłopie nie ogarnąłeś a co do tej str to chyba sam ją używasz skoro mi to wysłałeś . Tobie polecałbym nauczenie się czytania ze zrozumieniem co tam napisałem ale cóż może to za wiele jak na ciebie
Tekst proszę o nie odpisywanie głupot tyczy się do twojej wyżej odpowiedzi jak najwyraźniej to za dużo wiec przeanalizuj tą str jeszcze raz bo tobie się chyba bardziej przyda a i jak ci ulży to tego posta usunę co wcześniej napisałem bo tak jak to Hiacenty przyjął bez głupich komentarzy tak ty nie potrafiłeś ale ok i to by było na tyle
W każdym razie podsumowując ja z tobą Hiacenty Sojuz i waszym klanem nie mam zamiaru walczyć bo to niema sensu o głupią grę drzeć mordy nadaremnie ale graj chłopie uczciwie słabo czy średnio ale uczciwie i bd git i ja nic nie bd mówił chyba ten warunek nie jest duży
A co do reszty zbanowanych ludzi co uważają ze są niesłusznie oskarżeni ok mogę pogadać z adminami i dodam ze nie tylko ze Szczecinem i napewno coś da się zrobić :)
Pozdrawiam i zapraszam na serwy =Rag=
Odi^PrOfAnUm:
--- Quote ---plonek :
ePo|Dzifkasz ... a ja dlaczego dostałem bana, obraziłem uczucia Szczecina swoim nickiem?
--- End quote ---
Pewnie za gapienie się w ścianę i idealne granaty.
--- Quote ---Boże ile ludzie w was zawiści jest . Stuknijcie się w łeb pare razy . Po c*** tam wchodzicie ?? Po wkurwiać szczecina ?? Wy jesteście tak mało rozgarnięci , ze nie rozumiecie , że gościu chce sobie pograć w spokoju z ludźmi których szanuje ?? To takie trudne , ze nie chce grać z bandą PROGAMEROW (pozdro coval , moze cos zarobisz na tej swojej stronce jak to mówiłeś O.o ) którzy nie przychodzą pograć tylko go po wkurwiać
--- End quote ---
To niech wprowadzi hasło i niech je rozdaje wybrańcom Boga ( aka Szczecin'a ), których ze specta na publikach śledził jak grają i w jego odczuciu nie czitują:D:D A jak już jest to serwer publiczny, to teoretycznie powinien móc grać na nim każdy. A jeśli tak nie jest, to jest to zwyczajna hipokryzja Szczecinka...
--- Quote ---Niestety gram uczciwie a dema były sprawdzane moje przez adminów a sojuz to hoho ale 5 albo i wiecej miał sprawdzane.
--- End quote ---
Graj na normalnym ro.ini :P
A co do pop-upów to jest takie coś jak exterminator. Wrzućcie na serwer i już nie będzie cyrków, że ktoś wstaje i od razu strzela.
Hiacenty:
Niestety gram uczciwie a dema były sprawdzane moje przez adminów a sojuz to hoho ale 5 albo i wiecej miał sprawdzane. Powodzenia na rolu:D
--- Quote ---Odi^PrOfAnUm :
Graj na normalnym ro.ini :P
--- End quote ---
wtedy namierzałbym przeciwnika ' I ' w ro. A co do słyszenia kup se x-fi a nie pier.8)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version