Różności > Hyde Park
[PL] Raginis Serwery Publiczne (podzielony)
`lay-Z:
wiesz, tu nie chodzo o to "jak ci ulży to usunę" - myśl zanim coś napiszesz, bo piszesz bzdety nie mając pojęcia o temacie na który się wypowiadasz. twierdzisz, że masz 20 lat (tyle co ja), ale z postów które napisałeś w tym temacie wcale tego nie widać, bo posty rozpoczynasz tekstami jak dzieci z podstawówki i gimbusy:
coval: ble ble ble
ryan: NO CHYBA TY
sam powiedz co rozumiesz z tego:
--- Quote from: lord_pl ---
Widze , że nie zrozumiałeś mojego poprzedniego postu . Przykro ...
etc. hmmm ... mało ?? Ok niech Ci będzie przecież to ty z nim codziennie na TS siedzisz wiedz wiesz lepiej.
--- End quote ---
ja nic nie zrozumiałem, dlatego mam nadzieję, że niektórzy odwiedzą oby dwa linki, które podałem. fakt, że kiedyś lubiłem rzucać mięsem, ale ludzie się zmieniają, a niektórzy stoją w miejscu, dlatego radzę ci zrobić krok na przód, i przestać wyzywać wszystkich od czitów, tylko jak chcesz grać, to rób to na poważnie, a jak nie, to trzymaj "niby-cheaterów" dla siebie, szczególnie tych którzy grają w lidze, a admini nie widzą w nich nic podejrzanego - i proszę bez pisania o Team alc. bo oni są inną historią.
Ty ryan jeszcze masz szansę coś z sobą zrobić, bo w twoich postach widać jakieś przebłyski normalności, i nie ograniczasz się tak jak niektórzy do prymitywnych tekstów typu:
coval: twoi rodzice powinni się wziąć za twoje wychowanie
lord_pl: a co ty nie masz rodziców, że tak o nich mówisz??
Widzisz, różnica polega na tym, że ty nie spędziłeś ze mną w prawdziwym życiu, ani na TS, ani jednej minuty swojego życia, więc przemyśl to, że jak coś pisać to z sensem i na jakiejś podstawie, a nie tak jak przedstawiciele "reprezentuję firmę, reprezentuję jp, reprezentuję kraków, reprezentuję jp", piszesz bo dobrze ci się pisze...
tam gdzieś ryan wspominałeś, że podawałem swój adres. jak tak to chcesz to wpadnij to mnie poznasz od strony monitora, a nie tej przeciwnej, i wtedy skończą się głupie teksty jakie piszesz o mnie... bo mnie się wydaje, że niektórych boli to, że ktoś ze sceny RO.pl chciał zrobić coś fajnego dla RO.pl, ale ubiegł w tym innych, to teraz trzeba krytykować jego ryj, nie biorąc pod uwagę, że mieszka 200 km od warszawy, obudził się o 5 rano żeby dostać się do warszawy, nie spał przez 17 godzin przed audycją, bo nocując ze znajomym w schronisku młodzieżowym, nie mógł przebywać na terenie ośrodka pomiędzy 10 a 16, więc łaził po centrum obcego dla siebie miasta, podczas gdy mżyło, więc trochę trzeba myśleć zanim się coś pisze...
Odi^PrOfAnUm:
Dobra coval skończ pier*** bo tylko temat zaśmiecasz. Piszcie sobie na gg bo tutaj poklasku nie znajdziecie i sam nie rozumiem czemu ci sie chce dyskutować z gościami, którzy z góry wiedzą, że mają racje. W temacie o cziterstwie w zasadzie argumenty mają na poziomie " wszyscy wiedzą że masz czity wiec skoncz pier***".
`lay-Z:
w sumie... :wink
James_Ryan:
Hmm no spoko dobra może rzeczywiście nie powinienem napominać o wyglądzie itd za to sory ale wiesz jak widzę ze ktoś kozaczy podając adres na solówe no to wybacz dziwne to jest sam wiesz co do tych cheatów ja wiem kto gra uczciwie a kto nie i nie oskarżam wszystkich ogólnie nic do ciebie Coval nie mam bo niby za co bym miał mieć ale czasem piszesz bzdety nie mówię że mi się takie nie zdarzają bo bym kłamał. Co do ciebie Odi hmm pogadam i spr odbanować ciebie jak chcesz u nas pograć. Chyba że mówisz tak żeby po prostu podenerwować ekipę z =RaG= bo niektóre bany są że tak powiem seryjnie zrobione
Wiesz ale też Coval twoja prowokacja z hiacentym ekipą z ato czemu też miała służyć jeżeli tak mówimy o dorosłości ale ok było minęło
Hiacenty:
--- Quote ---ja wiem kto gra uczciwie a kto nie i nie oskarżam wszystkich ogólnie
--- End quote ---
Tutaj mnie rozwaliłeś stary..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version