Różności > Hyde Park

[PL] Raginis Serwery Publiczne (podzielony)

<< < (8/14) > >>

James_Ryan:
chodziło mi o to ze to widać jak ktoś oszukuje albo leci na speed hakach to miałem na myśli a nie to że wiem z góry bo arcy magiem ani wróżbitą to nie jestem :)  ale rzeczywiście dziwnie to ująłem trochę

kazmirzk:
:D Nie za bardzo chce mi się czytać tę ścianę tekstu, tak wiec omijając około ostatnich 15 postów odpowiem Lordowi:

--- Quote ---lord_pl :
 Kazmirzk i Hiacenty chyba sami wiedza za co ... Chyba dobrze , że jak mu się coś nie podoba to się przygląda prawda ??

--- End quote ---

Zacznę od tego, że śmieszy mnie jak niektórzy frustrują się tymi banami na serwerze. Przecież większość zbanowanych osób ma swoje własne zdanie na temat tego kim jest szczecin, na jakiej podstawie bany nadaje. Ja osobiście i tak nie miałbym przyjemności grac na serwerze z bandą, która wyzywa mnie tylko i wyłącznie dlatego, ze nawet fartownie zabije ich z biodra z rifla.

Ale wracając do twej wypowiedzi. Oczywiście ze wiem za co: za hipshota właśnie, a w zasadzie mogło być ich kilka. Wszedłem na serwer pod nickiem MetallicA, a nie [3.SA]Kazmirzk (tego użyałem tylko i wyłącznie na meczach) i po jakichś niecałych dwóch minutach gry dostałem perma. Wcale się nie ujawniałem, porostu zabiłem "niezwyciężonego snajpera" kilka razy i blackscreen ;)

Pasterz:
Z tego co przeczytać tutaj można , to nektórzy chyba już nie odróżnaiją rzeczywistości, od gry i wszystko im sie "zlewa":dozingoff, masakra jakaś.

Biały Orzeł:

--- Quote ---kazmirzk :

Zacznę od tego, że śmieszy mnie jak niektórzy frustrują się tymi banami na serwerze.

--- End quote ---

No właśnie.Skoro i tak macie w dupie ten serwer to o co właściwie bijecie pianę? :O_o

Hiacenty:
O to bije piane że jestem uważany za czitera bez podstaw,  że jakiś gnój mnie bluzga a reszta jego ziomków idzie za nim i mnie wyzywa czaisz ?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version