Różności > Hyde Park
[PL] Raginis Serwery Publiczne (podzielony)
Odi^PrOfAnUm:
Za dużo słyszysz :)
Biały Orzeł:
@Hiacenty : Olej to 8) Szkoda wątroby...
lord_pl:
Hiacenty dziwny koleś z Ciebie . Wchodzisz na serwa z nickiem " Przybyłem Jebać " po ****wiać Szczecina i innych z RAG swoją obecnością , na dodatek notorycznie używasz bugów i masz jeszcze pretensje , że dostałeś bana ?? Oczywiście za Tobą wchodzi reszta jakże bardzo rozgarniętych kolegów którzy przybyli w tym samym celu , wiedz nie widzę powodu dla którego mielibyście zaszczycać nas swoją obecnością na tym serwerze. Schodzą się zaraz przygłupy z SIMO ( Pasterz , Kadi , Proboszcz ) i nie obędzie się bez głupich docinek z ich strony . Powiedz jaki sens jest waszej gry na serwie ?? Pewnie jakby to nie był serwer Raginisów to połowa z was by nawet tam nie zajrzała . Nie oszukujmy się , jedynym waszym celem gry na tym serwie nie jest zapełnianie go tylko wkurwianie członków klanów bo szczecin mnie obraził wiedz go po wkurwiam . Powiedzcie mi gdzie się mylę ?? To tak jakby ktoś srał ci na klate i próbował powiedzieć , że to SPA.
Po pierwsze .Tobie Coval / laz-zo nie odpisze bo rozmowa z tobą nie ma żadnego sensu . Wyrwałeś z kontekstu kawałek naszej rozmowy i próbujesz mnie ośmieszyć . Nie wiem czy to jest wyraz frustracji czy bezradności ?? Po drugie uporczywie pisząc na tym forum czy tam kiedyś na stronce simo przeinaczasz fakty , których nie mam zamiaru już wyjaśniać. Po trzecie uparcie próbujesz zabłysnąć , pokazać jakim jesteś super graczem i czego to nie dokonałeś co jest hmmm.... żałosne ?? Po czwarte próbujesz udawać kogoś kim nie jesteś i marnie wychodzi Ci udawanie mistrza klawiatury , ortografii , gramatyki. Coval bądź taki jaki jesteś ; " Ej k**** jak masz problem dzieciak to wpadaj na meiselsa na solówę " Od razu wszystkim tutaj się humor poprawi . Po piąte jak masz jakiś problem to nie wypisuj tutaj bzdet o mnie tylko napisz na steam i spytaj sie o co chodzi , rozumiesz ?? Po szóste jak nadal uważasz , że jesteś taki super możemy umówić się tak jak kiedyś 1vs1 tylko mam nadzieję , że teraz nie dostaniesz ataku agresji i nie będziesz rzucał epitetami w moją stronę i mojej rodziny bo tego nie lubię i nie będę tolerował. Dla ciebie jak chcesz mogę reprezentować Kraków , JP co tam sobie kurwa chcesz bo zdanie takiego chłystka pierdoli mnie z góry na dół i z dołu do góry.
Kazmirzk jesteś naprawdę równym gościem . Jeżeli naprawdę chcesz pograć na naszym ( no w sumie to nie moim ale mam nadzieję , że koledzy się nie obraża jak użyje takiego stwierdzenia ) serwerze , a nie wpaść tylko po to by po wkurzać ludzi to postaram się żeby ściągnięto Ci tego bana.
Chciałbym jeszcze dodać , że clan Raginis posiada publicznego TSa ( najnowsza wersja ) i wszyscy którzy chcą sobie pograć na naszym serwerze są też mile widziani na TS , na pewno ułatwi nam to grę zespołową jak i z bliska będziecie mogli poznać tych strasznych ludzi z Raginisu , a na prawdę nie gryzą :)
Dane na Team Speak'a :
Adres : 188.165.154.138
Port : 9987
Zapraszamy wszystkich chętnych do wspólnej zabawy !!! Do zobaczenia na froncie !!!
Pozdrawiam Wolk
Do administracji :
Nie wiem za zbytnio w którym temacie to umieścić , na wszelki wypadek umieszczę w dwóch , a administracja zdecyduje gdzie pozostawi mój post . Za problem przepraszam
Hiacenty:
Biały jednak cie posłucham.Wspomnienia z lat 2006-2008 nie wrócą niestety.:p
Tak dobrze żarło ale zdechło.
A lord rada dla ciebie puść sobie dobrą muze i idz na dwór spędzić mile czas z kumplami.
Bo dużo plucia krwią a nie ma w tym cienia prawdy.
8)
Biały Orzeł:
Wcale nie zdechło.Wystarczy wzajemny szacunek i pamiętanie, że RO to TYLKO gra.Zamiast oskarżeń o czity umówcie się na spara "stara gwardia vs RaG" i wyjaśnijcie sobie wszystko z bronią w ręce a nie tu na publiku gdzie przynosicie tylko wstyd samym sobie.Szczerze mówiąc to nie wierzę by ktoś z osób tu oskarżanych czitował naprawdę.W pale się nie mieści by ktoś kto tłukł w RO kiedy była dopiero modem, oddawał czas i serce nic z tego nie mając, zniżał się do poziomu śmierdzącego czitera (no oczywiście są wyjątki znane niestety :( ).RaG niech pamięta, że umiejętności tych graczy to setki (jak nie tysiące) godzin spędzonych w boju i ich "nadzwyczajne" umiejętności są jak najbardziej naturalne.Co do gównianych nicków to temat już wałkowany :D Nie rozumiem tylko dlaczego wciąż "Przybyłem jebać" się pojawia.Czyżby po ostatniej kłótni nic nie dotarło do głowy?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version