@lord: fanclub szczecina NIE zostal zalozony przeze mnie, dolaczylem do niego jakis czas PO fakcie zbanowania mnei na tym serwerze.
Moja niechec do szczecina wynika z tego, ze to ON zaczal mnie obrazac, oskarzajac jednoczesnie o uzywanie wszelkiej masci wspomagaczy. Najsmieszniejsze jest to, ze pod jakimkolwiek nickiem bym nie gral prawie zawsze po tym jak go zabilem, chlopak musial skomentowac ze jestesm "poj$%$@#m cheaterem " itp. Dlatego ja nie mam zamiaru chowac mojej niecheci do niego.
Nie tylko zreszta mnie zazal obrazac, pamietam jak [Fsq]Adalek sie zalil ze jakis buc o nicku SZCZEZCIN.PL notorycznie rzuca miesem w jego kierunku, niemogac zniesc dostawania batów ze strony adasia. Nie wiem jak sprawa wyglada jesli chodzi o enclave, ale nie wydaje mi sie by to oni pierwsi nazwymyslali szczecinowi. Tymabrdziej ze wielokrotnie grajac z nim na publikach, slyszalem jak na voipie wyraza sie o roznych graczach, nie patrzac nawet na narodowosc graczy rzucal epitetami w jezyku polskim.
Ban na serwerze nie dziwi, ale wogole mnie tez nie boli.. I tak nie mialbym zamiaru tam grac