Author Topic: [PL] Raginis Serwery Publiczne (podzielony)  (Read 21698 times)

kazmirzk

• Guest
[PL] Raginis Serwery Publiczne (podzielony)
« Reply #45 on: 28 June 2010, 20:03:22 »
Dziękuje lordzie za miłe słowa, ale tak jak pisałem jednym z powodów dla których nie bardzo chce mi sie grac na serwerze rag jest fakt, iz ilekros gralem na publiku z szczecinem zaraz slyszalem multum epitetow na moj temat. Dlatego nie odczuwam zbytniej przyjemnosci grajac z nimi na serwerze,. Zreszta tlumaczyc im, ze strzelanie z biodra nie jest jednoznaczne z posiadaniem aimbota czy jakiegokolwiek innego cheata, ktore mi non stop zarzucali, zwyczajnie mi sie nie chce. Drugim powodem jest fat, iz ja praktycznie w RO juz nie gram, od czasu do czasu jako Herbatnik mam zamiar pojawic sie na meczu / sparingu, jezeli czas pozwoli.

Slonce swieci, pogoda idealna by wyjsc gdzies sie przewietrzyc, poplywac w jeziorze, a Ci siedza przed monitorami i sie kloca :no ehh...

Offline BartBear_[PL]

• Sztab Generalny
  • Towarzysz broni
  • Honor: +34/-0
    • View Profile
« Reply #46 on: 29 June 2010, 08:27:27 »
Ja raczej dawno wybiegłem z obiegu więc mój "hip-szot" szwankuje ale spróbuję tam zagrać i coś tym sposobem ustrzelić, to wtedy się przekonamy czy dołączę do zbanowanych czy jednak powody są inne :D

lord_pl

• Guest
« Reply #47 on: 29 June 2010, 09:22:33 »
To zapraszamy Bart kolo 20 na TSa :)  Co do Kazmirza nie dostałeś bana za to , że "ubijałeś" szczecina , po prostu James powiedział , że to prawdopodobnie ty grasz pod fakiem Metalica i poleciał ban :)

Hiacenty

• Guest
« Reply #48 on: 29 June 2010, 10:33:47 »
to pod fejkiem nie można grać czy jak bo nie czaje:satisfied

lord_pl

• Guest
« Reply #49 on: 29 June 2010, 10:41:47 »
Nie chce być nie miły ale ty udajesz tylko czy naprawdę nie rozumiesz ??

Hiacenty

• Guest
« Reply #50 on: 29 June 2010, 10:43:23 »
nie rozumie wytłumacz mi za co on dostał bana

lord_pl

• Guest
« Reply #51 on: 29 June 2010, 10:53:02 »
No to mnie zdziwiłeś myślałem , że udajesz ( naprawde ) . Jak ktoś rzuca w Ciebie mięsem zakłada jakieś p***** fun cluby żeby cię ośmieszać , a potem wbija na twój serwer pod zmienionym nickiem to tu chyba coś nie tak jest nie ?? Ludzie robicie z niego pośmiewisko , a potem się dziwicie , że dostajecie Bany . Czego się spodziewaliście  ??  Jak lubisz grać z ludźmi którzy Cię ośmieszają i robią z Ciebie publicznie idiotę to twoja sprawa , on wyraźnie nie lubi ... Nie wiem co was tak dziwi w tym  , naprawdę  próbuje zrozumieć ale nie umiem .

Hiacenty

• Guest
« Reply #52 on: 29 June 2010, 10:58:17 »
hahah:D  no ale skąd james wiedział że to właśnie kazik gra pod fejkiem to mogła być różnoraka osoba (w czarną magie sie bawią koledzy:p)  he

lord_pl

• Guest
« Reply #53 on: 29 June 2010, 11:01:00 »
hmmm ....jego fejki są znane :)  Można też w inny prosty sposób sprawdzić np. wystarczy go mieć w znajomych lub sprawdzić kto aktualnie gra na serwie klikajac shift + tab ... Porównać global ID z tym na rolu jak się ma wątpliwości

Taka kampania reklamowa była : " W internecie nie jesteś anonimowy" :) :)

Hiacenty

• Guest
« Reply #54 on: 29 June 2010, 11:04:39 »
tak ciekaw jestem jak mnie sprawdziliscie bo steama dawałem na offlinee.. No tak james zna wszystkie fejki wszystkich osób:p
To Szczecin chyba ma wszystkie Global ID w zeszycie że tak szybko banuje =D

kazmirzk

• Guest
« Reply #55 on: 29 June 2010, 11:18:46 »
@lord: fanclub szczecina NIE zostal zalozony przeze mnie, dolaczylem do niego jakis czas PO fakcie zbanowania mnei na tym serwerze.

Moja niechec do szczecina wynika z tego, ze to ON zaczal mnie obrazac, oskarzajac jednoczesnie o uzywanie wszelkiej masci wspomagaczy. Najsmieszniejsze jest to, ze pod jakimkolwiek nickiem bym nie gral prawie zawsze po tym jak go zabilem, chlopak musial skomentowac ze jestesm "poj$%$@#m cheaterem " itp. Dlatego ja nie mam zamiaru chowac mojej niecheci do niego.

Nie tylko zreszta mnie zazal obrazac, pamietam jak [Fsq]Adalek sie zalil ze jakis buc o nicku SZCZEZCIN.PL notorycznie rzuca miesem w jego kierunku, niemogac zniesc dostawania batów ze strony adasia. Nie wiem jak sprawa wyglada jesli chodzi o enclave, ale nie wydaje mi sie by to oni pierwsi nazwymyslali szczecinowi.  Tymabrdziej ze wielokrotnie grajac z nim na publikach, slyszalem jak na voipie wyraza sie o roznych graczach, nie patrzac nawet na narodowosc graczy rzucal epitetami w jezyku polskim.

Ban na serwerze nie dziwi, ale wogole mnie tez nie boli.. I tak nie mialbym zamiaru tam grac :yes

Offline Odi^PrOfAnUm

• Towarzysz broni
  • Honor: +4/-0
    • View Profile
« Reply #56 on: 10 July 2010, 20:32:53 »
Szczecin:yes
w RO gram jako raq

Offline Pobor

• Administrator serwera gry
  • Towarzysz broni
  • Honor: +30/-3
    • View Profile
  • Gadu-Gadu:
« Reply #57 on: 10 July 2010, 22:49:07 »
Proponuje,żebyście zamknęli już ten temat.
Nie będzie więcej kłótni. :yes
Nie wiem po czyjej stronie leży prawda,ale bez sensu się kłócicie zamiast grac.:satisfied

Pozdrawiam Pobor

VeteranPL

• Guest
« Reply #58 on: 11 July 2010, 19:45:44 »
hahahaha dawno tu nie bylem i zaluje bo jak zawsze jest duzo zabawy:) oczywiscie madrze gadasz - Odi^PrOfAnUm  a co do tego swietego hiacentego ktory widze zyje tym forum,szkoda ze nie wypowiada sie tutaj Lipa,bo juz mi kiedys cos o tobie opowiedzial;) nara i pozdro

Offline Odi^PrOfAnUm

• Towarzysz broni
  • Honor: +4/-0
    • View Profile
« Reply #59 on: 11 July 2010, 23:59:30 »
ro.ini :satisfied
w RO gram jako raq