Różności > Hyde Park

[PL] Raginis Serwery Publiczne (podzielony)

<< < (10/14) > >>

kazmirzk:
Dziękuje lordzie za miłe słowa, ale tak jak pisałem jednym z powodów dla których nie bardzo chce mi sie grac na serwerze rag jest fakt, iz ilekros gralem na publiku z szczecinem zaraz slyszalem multum epitetow na moj temat. Dlatego nie odczuwam zbytniej przyjemnosci grajac z nimi na serwerze,. Zreszta tlumaczyc im, ze strzelanie z biodra nie jest jednoznaczne z posiadaniem aimbota czy jakiegokolwiek innego cheata, ktore mi non stop zarzucali, zwyczajnie mi sie nie chce. Drugim powodem jest fat, iz ja praktycznie w RO juz nie gram, od czasu do czasu jako Herbatnik mam zamiar pojawic sie na meczu / sparingu, jezeli czas pozwoli.

Slonce swieci, pogoda idealna by wyjsc gdzies sie przewietrzyc, poplywac w jeziorze, a Ci siedza przed monitorami i sie kloca :no ehh...

BartBear_[PL]:
Ja raczej dawno wybiegłem z obiegu więc mój "hip-szot" szwankuje ale spróbuję tam zagrać i coś tym sposobem ustrzelić, to wtedy się przekonamy czy dołączę do zbanowanych czy jednak powody są inne :D

lord_pl:
To zapraszamy Bart kolo 20 na TSa :)  Co do Kazmirza nie dostałeś bana za to , że "ubijałeś" szczecina , po prostu James powiedział , że to prawdopodobnie ty grasz pod fakiem Metalica i poleciał ban :)

Hiacenty:
to pod fejkiem nie można grać czy jak bo nie czaje:satisfied

lord_pl:
Nie chce być nie miły ale ty udajesz tylko czy naprawdę nie rozumiesz ??

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version