Różności > Hyde Park

[PL] Raginis Serwery Publiczne (podzielony)

<< < (11/14) > >>

Hiacenty:
nie rozumie wytłumacz mi za co on dostał bana

lord_pl:
No to mnie zdziwiłeś myślałem , że udajesz ( naprawde ) . Jak ktoś rzuca w Ciebie mięsem zakłada jakieś p***** fun cluby żeby cię ośmieszać , a potem wbija na twój serwer pod zmienionym nickiem to tu chyba coś nie tak jest nie ?? Ludzie robicie z niego pośmiewisko , a potem się dziwicie , że dostajecie Bany . Czego się spodziewaliście  ??  Jak lubisz grać z ludźmi którzy Cię ośmieszają i robią z Ciebie publicznie idiotę to twoja sprawa , on wyraźnie nie lubi ... Nie wiem co was tak dziwi w tym  , naprawdę  próbuje zrozumieć ale nie umiem .

Hiacenty:
hahah:D  no ale skąd james wiedział że to właśnie kazik gra pod fejkiem to mogła być różnoraka osoba (w czarną magie sie bawią koledzy:p)  he

lord_pl:
hmmm ....jego fejki są znane :)  Można też w inny prosty sposób sprawdzić np. wystarczy go mieć w znajomych lub sprawdzić kto aktualnie gra na serwie klikajac shift + tab ... Porównać global ID z tym na rolu jak się ma wątpliwości

Taka kampania reklamowa była : " W internecie nie jesteś anonimowy" :) :)

Hiacenty:
tak ciekaw jestem jak mnie sprawdziliscie bo steama dawałem na offlinee.. No tak james zna wszystkie fejki wszystkich osób:p
To Szczecin chyba ma wszystkie Global ID w zeszycie że tak szybko banuje =D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version