Różności > Hyde Park
[PL] Raginis Serwery Publiczne (podzielony)
Hiacenty:
nie rozumie wytłumacz mi za co on dostał bana
lord_pl:
No to mnie zdziwiłeś myślałem , że udajesz ( naprawde ) . Jak ktoś rzuca w Ciebie mięsem zakłada jakieś p***** fun cluby żeby cię ośmieszać , a potem wbija na twój serwer pod zmienionym nickiem to tu chyba coś nie tak jest nie ?? Ludzie robicie z niego pośmiewisko , a potem się dziwicie , że dostajecie Bany . Czego się spodziewaliście ?? Jak lubisz grać z ludźmi którzy Cię ośmieszają i robią z Ciebie publicznie idiotę to twoja sprawa , on wyraźnie nie lubi ... Nie wiem co was tak dziwi w tym , naprawdę próbuje zrozumieć ale nie umiem .
Hiacenty:
hahah:D no ale skąd james wiedział że to właśnie kazik gra pod fejkiem to mogła być różnoraka osoba (w czarną magie sie bawią koledzy:p) he
lord_pl:
hmmm ....jego fejki są znane :) Można też w inny prosty sposób sprawdzić np. wystarczy go mieć w znajomych lub sprawdzić kto aktualnie gra na serwie klikajac shift + tab ... Porównać global ID z tym na rolu jak się ma wątpliwości
Taka kampania reklamowa była : " W internecie nie jesteś anonimowy" :) :)
Hiacenty:
tak ciekaw jestem jak mnie sprawdziliscie bo steama dawałem na offlinee.. No tak james zna wszystkie fejki wszystkich osób:p
To Szczecin chyba ma wszystkie Global ID w zeszycie że tak szybko banuje =D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version