Author Topic: Co to za klan?!  (Read 8840 times)

jogurt

• Guest
Co to za klan?!
« on: 04 July 2010, 22:58:03 »
Witajcie!

Natknąłem się podczas gry na ludzi z przedrostkiem [FG] przed nickiem. Moje pytanie: co to a klan, do jasnej ciasnej?

Swoją drogą sami spawn killerzy, kamperzy itp. Na fullmj potrafili tylko leżeć z pepeszami i rozwalać odradzających się. ;/

Daazzz

• Guest

Hiacenty

• Guest
Co to za klan?!
« Reply #2 on: 04 July 2010, 23:14:53 »
jogurt :
Swoją drogą sami spawn killerzy, kamperzy itp

pobor :
klan [FG] rekrutuje do klanu, ludzi w wieku od 14+.

Daazzz

• Guest
Co to za klan?!
« Reply #3 on: 04 July 2010, 23:15:41 »
nic dodac nic ujac:wink

Biały Orzeł

• Guest
Co to za klan?!
« Reply #4 on: 05 July 2010, 10:03:54 »
Mistrzowie taktyki -"Leżeć,LEŻEEEEEEEEEEEĆ!!!!!!!!!":D

Offline Pobor

• Administrator serwera gry
  • Towarzysz broni
  • Honor: +30/-3
    • View Profile
  • Gadu-Gadu:
Co to za klan?!
« Reply #5 on: 05 July 2010, 12:05:47 »
To jest zwykły klan. Otóż powiem,że na spawnie na mapce fullmj zabijał nawet sam Bartbear.
Jogurt,to twój pierwszy, post,prawdopodobnie  napisałeś go żeby nabruździć FG.
A ty Hiacynty,zawsze pojawia się w tym temacie,w którym można kogoś pojechać.
Swoją droga fajnie,ze oceniacie ludzi po nie sprawdzonych informacjach.

Hiacenty- Pan i władca,który myśli,ze może oceniać graczy,nie grając nawet z nimi.
Najpierw był =RAG= a teraz widzę,ze nagonka zaczęła się na [FG].
Hiacenty- zawsze tam gdzie się biją.

Pozdrawiam ozięble Pobor

P.S Jogurt skoroś taki mądry to podaj nicki tych graczy,równie dobrze ktoś się mógł podszywać.
Jeżeli nawet to ktoś od nas,to jest to odosobniony przypadek.

Biały Orzeł

• Guest
Co to za klan?!
« Reply #6 on: 05 July 2010, 14:48:00 »
Eeeeeeeee tam.Jaka nagonka.Wyluzuj.Wpadnijcie lepiej na manewry pancerne i pokażcie, że potraficie nie tylko leżeć :wink

Hiacenty

• Guest
Co to za klan?!
« Reply #7 on: 05 July 2010, 15:38:44 »
Grałem z nimi ale jakoś mi nie podpadli.
a teraz widzę,ze nagonka zaczęła się na [FG].
to ty tak uważasz.
a pobór mój nick wystarczy pisać jeden raz a nie trzy =) ale jak mówisz że jestem ' Pan i Władca ' to dziękuje niewolniku.:p

kazmirzk

• Guest
Co to za klan?!
« Reply #8 on: 05 July 2010, 15:55:27 »
pobor :

Czuję sie niedoceniony :) To ja jestem znany z szerzenia flamewarów na szeroka skalę (wielokrotnie nagradzano mnie za to warnami i czasowymi banami na forum ligowym). Hiacek Hiacek Hiacek to lama, chyba w życiu nie dostał nawet upomnienia na ROL za nieodpowiednie zachowanie.

A co do [FG] to raczej tez klopotow nie sprawiaja, czasem jakis Radioactiv, czy jak mu tam, wyleci z malo kulturalna wiazanka, ale to sporadycznie. Do tego ich starsza gwardia, z ktora rozmawialem jest naprawde grupa milych i kulturalnych osob. Pozdrowienia dla Martina, Janco i Podchmielonego ;)

Offline Pobor

• Administrator serwera gry
  • Towarzysz broni
  • Honor: +30/-3
    • View Profile
  • Gadu-Gadu:
Co to za klan?!
« Reply #9 on: 05 July 2010, 16:14:09 »
W takim razie pogadam z Radiem.
Następnym razem wspomnę też ciebie Kaziu.:D
Martin itd. oczywiście pozdrowię.

Offline BartBear_[PL]

• Sztab Generalny
  • Towarzysz broni
  • Honor: +34/-0
    • View Profile
Co to za klan?!
« Reply #10 on: 05 July 2010, 16:41:20 »
pobor :
 na mapce fullmj zabijał nawet sam Bartbear.

...a co miał robić, chyba że to traktujecie jako wyróżnienie mapy hehehe.

Ale jeśli chodzi o "spawnkilling" to... na pistol-arena wręcz zarzynałem na spawnie hahaha 8)
Ale w kwestii wyjaśnienia na fullu jest spawnprotect, dopiero jak mi któryś z nory zaczął pestkami furgać przy uchu to obrywał i i tak więcej wytrzymywał niż z teoretycznej równości sił mogłoby to wynikać. No a budowa tej mapy to spawn...15 metrów i spawn przeciwnika w linii prostej także zły przykład mojej nikczemności hehehe:D

Offline Odi^PrOfAnUm

• Towarzysz broni
  • Honor: +4/-0
    • View Profile
Co to za klan?!
« Reply #11 on: 05 July 2010, 18:10:46 »
kazmirzk :
pobor :

Czuję sie niedoceniony :) To ja jestem znany z szerzenia flamewarów na szeroka skalę (wielokrotnie nagradzano mnie za to warnami i czasowymi banami na forum ligowym). Hiacek Hiacek Hiacek to lama, chyba w życiu nie dostał nawet upomnienia na ROL za nieodpowiednie zachowanie.

Bo to trzeba umieć. W pół godziny w guestbuku alc narolu nabić 1200 postów we 3 osoby. Nie Hiac ?:love
A co do [FG] to jeszcze umią niezabijająvc się wpaść do tej dziury na sparcie( 1 robi za konia a drugi dosiada ).
w RO gram jako raq

Hiacenty

• Guest
Co to za klan?!
« Reply #12 on: 05 July 2010, 18:14:02 »
Aż palce bolały 8)

Offline Martin

• Towarzysz broni
  • Honor: +0/-0
    • View Profile
    • FG Community
Co to za klan?!
« Reply #13 on: 05 July 2010, 18:52:06 »
Daazzz :
nic dodac nic ujac:wink

Witam.

Szanowny kolego Daazzz:

To, że klan rekrutuje graczy powyżej 14 czy 15 lat to znaczy, że co? Pytam, gdyż nie dokończyłeś. Chciałbym przeczytać co ewentualnie miałeś na mysli.

Odnoszę wrażenie, że istnieje jakaś "niewidzialna granica". Gracze poniżej 14 czy 15 roku życia nie nadają się do gry klanowej? Odpowiedz mi.

A skoro tak uważasz, to znaczy, że wspomniana przezemnie niewidzialna granica istnieje. W związku z tym- chciałbym także, byś napisał, gdzie ona się znajduje? W którym miejscu?

Może 17? albo 18 lat?

Poniżej teg wieku- nieogarnięci małolaci, dzieciaki bez zainteresowań, braku kultury osobistej itd... A powyżej- ludzie ulożeni, rozsądni, odpowiedni do gry w klanie...

Powiem tak: Miara, którą mierzysz ludzi (graczy) jest debilna i dla mnie zupełnie niezrozumiała. Czytając tego typu posty (wypociny w Twoim przypadku)- utwierdzam się w przekonaniu, że jesteś osoba podatną na sugestie osób trzecich. Ale to juz nie mój problem.

Co do Radioactiva- porozmawiam z Nim.
Sam zawsze zastanawiałem się co daje fakt, że się wyklina na czacie podczas gry.
Sam nieraz się wściekam, kiedy mi nie idzie, ale wtedy wale czołem w klawiaturę, albo wyzywam sam do siebie. Nigdy za to nikogo nie obrażam.

Dzięki Kaziu za pozdrowienia. (Mam nadzieję, że kiedy bedziesz tym razem jechał do Łeby- dasz znać ;) To może razem poszalejemy...

Wracając do tematu- jesteśmy na etapie formowania drużyny, zgrywania jej i utrwalania więzi klanowej.
Jak ktos ma jakiez zastrzeżenia podobne do tych, które ma Daazzz- zapraszam na swoja strone klanową, Xfire, bądź PW. I wszystko wyjasnimy.

Pozdrawiam:
Martin

Sojuz_PL

• Guest
Co to za klan?!
« Reply #14 on: 05 July 2010, 21:21:26 »
Nie jestem pewien czy niewidzialna.... gra jest przeznaczona dla osob powyzej 16 roku zycia :satisfied