Daazzz :
nic dodac nic ujac:wink
Witam.
Szanowny kolego Daazzz:
To, że klan rekrutuje graczy powyżej 14 czy 15 lat to znaczy, że co? Pytam, gdyż nie dokończyłeś. Chciałbym przeczytać co ewentualnie miałeś na mysli.
Odnoszę wrażenie, że istnieje jakaś "niewidzialna granica". Gracze poniżej 14 czy 15 roku życia nie nadają się do gry klanowej? Odpowiedz mi.
A skoro tak uważasz, to znaczy, że wspomniana przezemnie niewidzialna granica istnieje. W związku z tym- chciałbym także, byś napisał, gdzie ona się znajduje? W którym miejscu?
Może 17? albo 18 lat?
Poniżej teg wieku- nieogarnięci małolaci, dzieciaki bez zainteresowań, braku kultury osobistej itd... A powyżej- ludzie ulożeni, rozsądni, odpowiedni do gry w klanie...
Powiem tak: Miara, którą mierzysz ludzi (graczy) jest debilna i dla mnie zupełnie niezrozumiała. Czytając tego typu posty (wypociny w Twoim przypadku)- utwierdzam się w przekonaniu, że jesteś osoba podatną na sugestie osób trzecich. Ale to juz nie mój problem.
Co do Radioactiva- porozmawiam z Nim.
Sam zawsze zastanawiałem się co daje fakt, że się wyklina na czacie podczas gry.
Sam nieraz się wściekam, kiedy mi nie idzie, ale wtedy wale czołem w klawiaturę, albo wyzywam sam do siebie. Nigdy za to nikogo nie obrażam.
Dzięki Kaziu za pozdrowienia. (Mam nadzieję, że kiedy bedziesz tym razem jechał do Łeby- dasz znać
To może razem poszalejemy...
Wracając do tematu- jesteśmy na etapie formowania drużyny, zgrywania jej i utrwalania więzi klanowej.
Jak ktos ma jakiez zastrzeżenia podobne do tych, które ma Daazzz- zapraszam na swoja strone klanową, Xfire, bądź PW. I wszystko wyjasnimy.
Pozdrawiam:
Martin