Od czlowieka pelnoletniego mozna wymagac odpowiedzialnosci rozsadku itd od 14-15 niemozna
Człowieku- przeczytaj to zdanie sto razy i pomyśl (...) Jeśli to nie wystarczy- przeczytaj 200 razy...
A co do Twoich glupich zaczepek w stylu (...)
To nie zaczepki i nie głupie. Głupi był tu jedynie Twój komentarz. Mój komentarz natomiast to komentarz do Twoich słów. Wspominałeś jeszcze coś o kształtowaniu osobowości... Osobowość kształtujemy przez całe swoje życie!
Przykładów masz masę, choćby w literaturze polskiej... Skończyłem.
Nie miałem zamiaru Cię obrażać a jeśli to tak odebrałeś, lub odbierasz- przepraszam. Proszę tylko- powstrzymuj sie od komentarzy, które są zwykłymi sloganami. A jeśli masz coś do dodania w temacie, lub zastrzezenia do kogokolwiek z klanu [FG] porozmawiaj o tym ze mną. Rozwieje wszystkie Twoje wątpliwości a każdą uwage potraktuje powaznie i wyciągnę konsekwencję, jeśli delikwent zachowuje się nieodpowiedzialnie i wbrew ogólnoprzyjetym normom.
Skończyłem i oswiadczam, że nie zamierzam więcej wypowiadac się w tym temacie.
Do zobaczenia (mam nadzieję) na serwerach...
Witajcie!
Natknąłem się podczas gry na ludzi z przedrostkiem [FG] przed nickiem. Moje pytanie: co to a klan, do jasnej ciasnej?
Jogurt, jak Ci sie nudzi, to poczytaj sobie o Nas... Nikt Ci bardziej dosadnie nie odpowie...
Fun Gaming ClanPod powyzszym linkiem na Naszej stronie z lewej strony w panelu nawigacji znajdziesz zakładkę "historia klanu"