No proszę dzięki zawieruchom dziejowym okazało się że jestem BartBear_[DE] - znaczy się z Germanii, niby mam korzenie z jednej strony sięgające germańskich narodów ale prababcia była Austryjaczką z drugiej strony pradziadek Włochem ile się innych narodowości po drodze przed tym okresem namieszało to nawet nie dochodzę, ale widać prawdziwy ze mnie Europejczyk
@Sapiens, jak i inni oburzeni pisaniem tutaj nie po naszemu....
Chyba możemy w tym jednym wyjątku udzielić naszej dyspensy dla Pana Propagandującego i pozwolimy mu na zamieszczanie postów w jego ojczystej mowie, nie ma wątpliwości że wtedy więcej zrozumiem(y)
Dla pewności ewentualne odpowiedzi piszcie w tym samym, bądź "anglosaskim"
a trudniejsze paragrafy również po naszemu...ot takie ćwiczenia lingwistyczne przez czas wakacji żeby się "korzyna" całkiem nie zlasowała
propagandaminister :
sorry thought it is an insult :/
Es wäre eine Beleidigung, wenn homo-Präfix hat hahaha
It would be an insult if has homo prefix lol
Byłoby to obraźliwe gdyby miało w/w prefix
(oczywiście celowy tendencyjny dwuznaczny żart nie będziemy nikogo tutaj określać mianem "człowieka rozumnego" hehehe)
Unsere Community-Mitglieder sind nicht arrogant, aber jede actio = reactio so einige Beiträge sind Antworten auf Ihre Community-Mitglieder Vorurteil.
Our community members are not arrogant, but any action = reaction so some posts are answer to your community members preconception.
"Nasze członki (społeczności) nie być aroganckie, ale akcja=reakcja więc niektóre posty są odpowiedziami na uprzedzenia waszych członków"
:D:D