Cześć,
poszukuję 3-4 osób do realizacji nowego projektu związanego z rozwojem serwisu RO.pl
Narazie nie mogę podać więcej szczegółów, oprócz tego, że zwiazany on jest z transmisją meczów ligowych na żywo.
Wymagania, jakie stawiam przed kandydatami, są dosyć proste:
- wolny czas w czwartki i niedziele od godziny okolo 20:30 do 23:00 (możliwe do 22:00 - 22:30 - w zależności od trwania meczu)
- łącze internetowe o prędkości minimum 1 mb/s (mile widziane 2 mb/s i szybsze)
- mocny komputer, umożliwiający odpalenie gry na wyższych detalach i rozdzieloczości.
- mikrofon
- podstawowa znajomość zasad gry, map, zasad ligi, taktyk na mapach itd.
- podstawowa znajomość angielskiego (chodzi o możliwość samodzielnego dogadania się z zagranicznymi zawodnikami)
Dodatkowo trzeba zainstalować na komputerze program, który podam chętnym w mailu.
Jest to przedsięwzięcie długoterminowe które, możliwe, że będzie trwać od dzisiaj, aż do RO: HoS.
Wszyscy chętni do tego przedsięwzięcia, proszę wpiszcie się w tym temacie, ewentualnie skontaktujcie się ze mną przez PW na tej stronie, lub:
gg://3713545
mail:
coval1990@yahoo.commsn:
covalis1990@hotmail.comsteam:
http://steamcommunity.com/id/zzzlayzzzMożecie też skontaktować się z Igrasovem lub Bartem, jednak jak narazie ja jestem najbardziej poinformowany. Niestety, reinstalacja Windowsa skutecznie uniemożliwiła mi dogadanie większych szczegółów z Bartem, kontaktowałem się jedynie z Igrasem, który podszedł do tego bardzo pozytywnie
Bartowi kiedyś napomknąłem o tym pomyśle.
Ogólnie w planach mam trzy kanały RO.pl, żeby każdy miał możliwość wyboru meczu który chce oglądać. Później istnieje możliwość obejrzenia relacji archiwalnych z transmitowanych meczy.
Pierwsza transmisja, a w sumie dwie, jakie planuję to mecze HS vs FMJ i aTo vs 3.SA, obie 26 sierpnia 2010. Czasu mamy dwa tygodnie, jednak ani ja, ani Igraś, nie będziemy w stanie ich transmitować jako że jesteśmy członkami kolejno aTo i HS.
Bart nie da rady sam tego zrobić, dlatego szukam ludzi którzy mogliby zaangażować sie w to przedsięwzięcie.