Różności > Hyde Park

Produkcje filmowe z RO

<< < (3/8) > >>

Radzisław:
Jestem twoim fanem POLAKO :yes  Mistrzostwo Świata !!

Biały Orzeł:
:love Married me? eeeeeeeee......... jestem już żonaty :D No i chyba jesteś facetem..... a co tam 8)

5 ® î Ð A ¥:
heh orzeł, raczej jestem hetero :) so dnt worry. BTW wracając do tematu movies. Wczoraj dostałem ciekawą, zagraniczną propozycję od
feldmarschall {LS} :

--- Quote from: feldmarschall {LS} ---Hi,
maybe you have heard about a new RO modification: Revenge of the Turul.
I'm one of the developers and since our filmer C4morra wants to quit his job, because his PC is getting too old for HD videos, I ask you, if you're interested to film some things for our next update.
Best regards
--- End quote ---

--- Quote from: POLAKO ---I'll give u answer. I need a time coz i've been working for Mare Nostrum with a short movie. I made movie about polish troops but Youtube blocked his sound. I have to make a reissue with commercial free music. But first step i have to repair my 500gb disc to fraps records.
Greetingz
--- End quote ---

Hmm, tak jak tu napisałem. Zamierzam przerobić film z MN i jeszcze podłubać jakiś trailer do tego moda , podobnie jak z RO...

BartBear_[PL]:
Tak widzę promocja przynosi pierwsze owoce :p
Co do Turula to pamiętaj żeby nie nagrywać tego co lata bo się mocno wkurzają :O_o
I poza tym ujmij w klauzuli że nasz redorchestrapoland kanał na youtube będzie TEŻ miał prawo do publikacji tych materiałów (oni strasznie lubią takie wręcz pisemne deklaracje) w tym samym czasie, ewentualnie dzień po nich :D

IgraSov:
Z nagrywaniem tego co lata to masz Bart rację:satisfied

Polako, jak chcesz jakieś materiały z latającymi obiektami to napisz:D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version