Różności > Hyde Park

Produkcje filmowe z RO

<< < (6/8) > >>

5 ® î Ð A ¥:
Towarzysze broni. Ruszyły prace nad kolejną, amatorską produkcją filmową. Tym razem z Darkest Hour: Europe 44-45, Omaha Beach: Dog Green Sector. Na ostatnim niedzielnym fajtnajcie, nagraliśmy trochę materiału. Umieszczam wam 18s, słabą próbkę. Łapać linka puki dobry. Bo kochany YT lubi blokować dobrą muzykę :) Potrzebne są kolejne porcje materiału. Zapraszamy na niedzielny fajtnajt, nagrań ciąg dalszy...

Shock:
Jak zawsze super  :)

I wpadnijcie w niedzielę o 20:00 na serwer i mumbla. Więcej graczy, lepszy filmik.

5 ® î Ð A ¥:
Towarzysze z mumbla i reszta społeczności. Wróciłem ze sklepu tydzień temu. Wiem, że mi już złożono świąteczne i noworoczne życzenia (ekipa z mumbla wie o co chodzi :))  Łapać póki świeże, bo kochany YouTube lubi blokować dobrą ścieżkę dźwiękową.

Jak error to link na dolehttp://www.youtube.com/watch?v=_nAT2KPkjD8&feature=plcp&context=C366da79UDOEgsToPDskLd1OlTJh3aAYD7aNfCiT9_

BartBear_[PL]:
Wow wow dobre to. A szczególnie podoba mi sie ostatnie ujęcie adresujące na tą stronkę  ;)

5 ® î Ð A ¥:
Trzeba wspierać i promować nasze community :) Miejmy nadzieję że YouTube się zlituje i nie usunie ścieżki. Może kupię RO2 tylko, że ja działam na laptopie. Niestety aktualnie jest to mój jedyny sprzęt.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version