Różności > Hyde Park
Produkcje filmowe z RO
Partyzant_PL:
ale mi chodziło o filmiku do ro nie do snipera
ufo_has_landed_!:
Paczta jaką ładną miniaturkę znalazłem na jutiubie :
&feature=g-feat
co prawda nie jestes to filmik z RO ale nie chciałem zakładać nowego wątku. No i oczywiście każdy zauważy że przedarł się t34 85, a sztukas rozwalił t34 76, ale to szczegół ;)
5 ® î Ð A ¥:
Odświeżam wczoraj mieliśmy kolejną rocznicę lądawania aliantów na plaży Omaha ( Normandia 1944) Dla tych co nie widzieli mojego amatorskiego (naszej społeczności) filmiku na podstawie gry Darkest Hour (Red Orchestra: Ostfront 41-45 mod ) + muzyka Sabaton - Primo Victioria
5 ® î Ð A ¥:
Zostałem natchniony przez moje alter ego do stworzenia fan trailera z RO2. Wiem trochę spóźniony motyw, lepiej późno niż wcale. Zaczynam od dzisiaj zbieranie materiału i sklejanie stuffu. Obym zdążył do piątku, bo pewnie nie wrócę już ze sklepu 8)
5 ® î Ð A ¥:
Tak wiem obiecywałem trailer do RO2. Tym razem nie zawiodę naszego community. Niestety problemy z moim starym sprzętem zmieniają datę premiery. W 90 % materiały już zostały nagrane, kwestia sklejania i masteru. Na dzień dzisiejszy mogę tylko zdradzić ścieżkę dźwiękową. Mam nadzieję że do końca tego tygodnia słowa staną się prawdą.
Ścieżka dźwiękowa do trailera. Proszę sobie nacisnąć przycisk LISTEN i dać na głośniczku full :
https://www.jamendo.com/en/track/1154519/epic-action-hero-drums-only
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version