Różności > Hyde Park
Go home Fan Boy
Pobor:
Co do gracza Polak (nie Polako!) to on mam zdaje się bana (jeżeli się mylę to niech mnie Bart poprawi),nie dość że śpiewał i miał głos góra 10 latka to wyzywał mnie na voipie za kicki z serwera.
A co do Mixera to nie dziwie się ze bronisz Fanboy'a skoro jesteś z nim w klanie. :D
lord_pl:
Zdradzisz sekret i powiesz cóż to za klan ? FG ? Może jak ładnie poprosimy ich to go sobie zabiorą stąd
BartBear_[PL]:
--- Quote ---pobor :
Co do gracza Polak (nie Polako!) to on mam zdaje się bana (jeżeli się mylę to niech mnie Bart poprawi),nie dość że śpiewał i miał głos góra 10 latka to wyzywał mnie na voipie za kicki z serwera.
--- End quote ---
POLAK: 66078088
Oczywiście pisemnego raportu w odpowiednim dziale nie ma, bo za nicka raczej nie dostał i nie wiem ile kara ma trwać :((
BTW strasznie męczą mnie koledzy tego gościa jak im już przez Steama nie wychodzi to nawet na serwerze podczas gry. Ale jak pisałem bana skrócić może tylko banujący w tym przypadku Kazik, tylko ciekawe czy oni go w ogóle szukają czy tylko mnie w kółko męczą "BartBear please... BartBear why...he is sorry" etc.:dontgetit
Pobor:
KURDE LORD FG TO MÓJ BYŁY KLAN I PROSZĘ GO NIE RUSZAĆ !!!
A oni maja 13 Th zdaje się,coś pokroju byłego klanu mistrzów.
P.S Masz już ze mną na pieńku. Fanboy był w nim ale chyba kolo miesiąca,potem wyleciał. Ty się lepiej swojego Rag'u trzymaj . :D:D:D
EDIT, do Barta: oczywiście napisze w odpowiednim dziale,a co do Michela to mam to samo co ty.:|
Odi^PrOfAnUm:
fan boy bij ich.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version