Różności > Hyde Park

Go home Fan Boy

<< < (3/10) > >>

Pobor:
Co do gracza Polak (nie Polako!) to on mam zdaje się bana (jeżeli się mylę to niech mnie Bart poprawi),nie dość że śpiewał i miał głos góra 10 latka to wyzywał mnie na voipie za kicki z serwera.

A co do Mixera to nie dziwie się ze bronisz Fanboy'a skoro jesteś z nim w klanie. :D

lord_pl:
Zdradzisz sekret i powiesz cóż to za klan ? FG ? Może jak ładnie poprosimy ich  to go sobie zabiorą  stąd

BartBear_[PL]:

--- Quote ---pobor :
Co do gracza Polak (nie Polako!) to on mam zdaje się bana (jeżeli się mylę to niech mnie Bart poprawi),nie dość że śpiewał i miał głos góra 10 latka to wyzywał mnie na voipie za kicki z serwera.

--- End quote ---

POLAK: 66078088

Oczywiście pisemnego raportu w odpowiednim dziale nie ma, bo za nicka raczej nie dostał i nie wiem ile kara ma trwać :((

BTW strasznie męczą mnie koledzy tego gościa jak im już przez Steama nie wychodzi to nawet na serwerze podczas gry. Ale jak pisałem bana skrócić może tylko banujący w tym przypadku Kazik, tylko ciekawe czy oni go w ogóle szukają czy tylko mnie w kółko męczą "BartBear please... BartBear why...he is sorry" etc.:dontgetit

Pobor:
KURDE LORD FG TO MÓJ BYŁY KLAN I PROSZĘ GO NIE RUSZAĆ !!!

A oni maja 13 Th zdaje się,coś pokroju byłego klanu mistrzów.

P.S Masz już ze mną na pieńku. Fanboy był w nim ale chyba kolo miesiąca,potem wyleciał. Ty się lepiej swojego Rag'u trzymaj . :D:D:D

EDIT, do Barta: oczywiście napisze w odpowiednim dziale,a co do Michela to mam to samo co ty.:|

Odi^PrOfAnUm:
fan boy bij ich.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version