lord_pl
Zdradzisz sekret i powiesz cóż to za klan ? FG ? Może jak ładnie poprosimy ich to go sobie zabiorą stąd
Przepraszam, za brak polskich znakow...
"Mister" lord_pl czy Ty masz jakis uraz do klanu FG ? Jesli tak- zapraszam do dyskusji. Powiedz co masz do zarzucenia mi i moim kolegom ?
Chetnie poslucham i przyjme do wiadomosci wszelakie sugestie. Jesli okarza sie one slusze- obiecuje poprawe i przeprosze, ze Cie tu zaczepiam.
Szlag mnie trafa, ze glos na tym forum musze zabierac przewaznie tylko wowczas, kiedy ktos wspomina na temat klanu FG
...Mielismy jakis czas temu grupe ludzi, ktorzy deklarowali gre w RO, jednak bledem bylo przyjmowanie kogo sie da (byle sklad byl)
Graly w niej osoby na prawde w porzadku, ale trafiali sie tez gracze, ktorzy wylacznie szodzili klanowi swoja postawa i pogladami... (nie bede sie tu rozpisywal o konkretnych osobach)
FanBoy gral w FG (Kiedy jeszcze ja staralem sie ogarnac RO w klanie), ale wyrzucilem go za publicze okazywanie brak szacunku do wspoltowazyszy (to jeden z powodow)
Dzis klan FG ma niewiele wspolnego z Red Orchestra, poza kilkoma osobami, ktorzy wieczorami spotykaja sie na serwerze i grywaja razem ( glownie na serwerze TORO)
Graja u mnie nie tylko Polacy, ale i Belgowie, Serbowie i Holendrzy. Ludzie w roznym wieku. Glownie jednak osoby starsze, posiadajace rodziny, prace, poukladane zycie osobiste... Spotykamy sie wieczorami na serwerach, popijamy piwko- odreagowujac po dniu spedzonym w pracy, czy na Uczelni...
Jesli lord_pl masz jakies pretensje do FG, ktos Ci stanal na odcisk, ublizyl, wyzwal, pobil... Powiedz mi a sprawe zalatwie.
Niebawem zamierzamy budowac druzyne, ktora zagra w RO2 w lidze Ladder (juz w tym momencie mamy kilku dobrych graczy) Wiec bedziesz mial okazje wyzyc sie na calym FG na sererze podczas meczu.
Dziekuje...
p.s : Pobor, jutro mozemy porozmawiac, wieczorem bede na Xfire...