Różności > Hyde Park

Go home Fan Boy

<< < (8/10) > >>

Martin:
Skoro Cie to nie interesuje, to po jaka cholere zabierasz glos i wspominasz o klanie, ktory masz w dupie?
A Twoj post az "kipi ironia". Tak wiec w dalszym ciagu twierdze, ze masz cos do Nas.

Laskawy bede i skoncze z Taoba te dyskusje (bynajmniej nie dlatego, ze nalegasz) poniewaz generalnie rozmawiac nie mamy o czym i nie zamierzam sie tu wyklucac, gdyz to forum, to chyba nie do tego sluzy.
Zastanawiam sie po co ta ironia w staosunku do ludzi z FG?
Przeciez nikogo z nas nie znasz. Z nikim nie rozmawiales itd...  

Siedz tam, gdzie Ci dobrze, graj sobie z kim Ci sie fajnie gra i daj innym spokoj.
Nie pisze tego po to, bys tu zaraz odpisal kolejna ironia, ale dlatego, zebys zrozumial, ze ocenianie kilkudziesieciu ludzi, calego FG i kilku lat dokonan  na podstawie jakis kilku postow, ktore ktos kiedys napisal na tym forum- jest rzecza, kora nie swiadczy najlepiej o Tobie.

Ja nic kompletnie nie mam do Ciebie. Nie oceniam czlowieka az do momentu, w ktorym go nie poznam. Pozatym tego wymagaja podstawowe normy spoleczne.
Daj wiec spokoj ironii, zostaw ludzi, ktorych nie znasz- w spokoju, otworz sobie piwo, lub wino (co tam wolisz...) i pozbadz sie uprzedzen. A byc moze milo bedzie spotkac sie kiedys na jakims serwerze i nie skakac sobie do gardel.
czyz nie mam racji??

Biały Orzeł:
:D Brawo Martin.Riposta z fintą zakończona sztychem w gardło :yes

Odi^PrOfAnUm:

--- Quote ---Martin , jak sam napisałeś grali u was dość "specyficzni " gracze . Nie śledzę waszej historii klanowej i nie sprawdzam kiedy Fan boy tam grał , kiedy odszedł , kogo zabił i kiedy go wyrzuciliście bo mało mnie to ciekawi. Wiedz bądź tak łaskawy i przebacz mi , że nie zauważyłem w którym momencie tak wyśmienity snajper wyskoczył z waszego gniazdka i wyfrunął na szeroki wody.
--- End quote ---
kończ, waść.

IgraSov:
"...wstydu oszczędź".

Pobor:
:yes

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version