lord_pl :
Radzisław :
Masz znaffco , Może sie czegoś jeden z drugim dowie, jak nie potraficie po mnie przeczytać . kazmirzk Profesor Ro.pl ...Żal
Jedynego znaffce jakiego widze na tym forum ( i w tym temacie ) to ty o.O Radziu Znaffca Ro.pl ... Żal
Nie będę sie wypowiadał na temat HH bo i tak mnie " przekrzyczysz " jak to robisz ze wszystkimi co mają odmienne zdanie od Ciebie ( nie tylko w tym temacie ) , za to wrzucę coś na rozluźnienie :
http://www.youtube.com/watch?v=qrpD0WyAe8c&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=6IhLLoD-HTY
http://www.youtube.com/watch?v=Cn2XPRPmYF0
Szukaj Radzio kolegów , może tam też tańczą.
Propo, HH jest jeden ,ma soje elementy i niczego nowego nie tworzę , nikogo nie przekrzykuję:D. Taki jest, mówię ci to ja:yes (Jarząbek
) jako osoba żyjąca obecnie z Bboyingu(wiem chwalę się ,ale tak jest).Uczestnicząca w imprezach HH praktycznie co tydzień w całej Polsce(zdarza się , że też granicę wyjadę w tym celu).Mogę tylko wyjaśniać ,takim cepom (bez urazy) jak ty lord, o co w tym wszystkim chodzi.Że zakłamywany jest obecnie wizerunek ,tej kultury.Tyle w tym temacie.
Wysilasz sie teraz ,na jakieś złośliwości ,bo jesteś zwykłym burakiem( też bez urazy) ,któremu podłączyli internet
Próbujesz , nie wiem , zaistnieć teraz dowcipem podając ,link do jakiś idiotów tworzących ,:con (
)
Takich materiałów ,jest masa(głupola znajdziesz wszędzie ,nawet i w rodzinie) ,bo odkąd net stał się powszechny.Zaciera się granica między ,sztuką i chłamem .Teraz każdy debil może ,pokazać swoje .Z różnym skutkiem.
Jeszcze raz polecam linka ,którego podałem.Jest tam mała garść wiedzy , przedstawiona w prosty sposób.Omówiona w takim schemacie ,by każdy mógł zrozumieć .Wyjątkiem jest lord , ale jak widać ,nie każdy może przyswoić ,trochę wiedzy.Cóż ,taka dziś młodzież ,najwidoczniej.Pokolenie you tuba.Pozdrawiam
EDIT:Igraś nie obraz się ,wyciągasz teraz jakieś inne śmieci ,chcesz je teraz wpleść w dyskusję.Po co.Mowa była o HH ???Tak ??To ci grzecznie wyjaśniłem, różnicę .Lubię sobie ponarzekać ,ale ogółem jestem pozytywnym człowiekiem.
Który lubi dobre i sensowne gry(tyle).Mnie już szlak trafia , jak ktoś dyskutuje o HH a nic o nim nie wie(serio to widać ludzie).Kolejny raz ,powtarzam ,że to co innego.Ja wiem, że teraz wśród małolatów ,panuje moda na rap .Ale z wiedzą i tak krucho w tym temacie.Bo nie znają korzeni ,dla nich to czarny rap(
), to jest rasistowskie w ogóle.Bez sensu , widziałeś zdrowe drzewo ,bez korzeni ???Bo ja jeszcze nigdy.Sorry ludzie za moje cięte riposty, ale mam już dosyć tych bredni.
Kończę temat.
Wracając na chwilę ,to tematu gier.Po raz kolejny , słyszę nie ma gry do końca realistycznej i tak dalej i tak dalej:O_o .Ja jednak powtórzę , zawsze jak słyszę takie zarzuty.Ja lubię ,gdy gra jest trudna.Gdy stara się trzymać faktów.Oddaje klimat,po prostu nie jest tylko produktem na sezon.Ma to coś w sobie i ma elementy , które utrudniają rozgrywkę (tzw.komputerowy realizm ,w większym czy mniejszym stopniu).Żegnam i życzę miłej nocy i ładnego poranka ,bo moją chatę przy takich opadach, chyba zasypie do rana