Author Topic: Amerykańsko-Rosyjski transporter - Prawda czy fałsz? (podzielony  (Read 13915 times)

kazmirzk

• Guest
Amerykańsko-Rosyjski transporter - Prawda czy fałsz? (podzielony
« Reply #15 on: 29 November 2010, 20:00:43 »
nie znosze ostrego, dla mnie to pajac. WWO tez nie raz slyszalem i rowniez nie znajduje tam nic ciekawego. A co do Peji, firmy itp- n/c. Dno. Nie slucham regionalnego hip hop'u, wogole nie slucham tego rodzaju muzyki. 52 tez zadnych piosenek na dysku nie ma, aczkolwiek jesli uslyszalbym ktoras z nich w radiu nie bylbym tym faktem zbyt poruszony. Firmy czy Peji bym natomiast niezniosl.

Z polskich wykonawców:Analogsi , KAT i to wszystko jak dla mnie.

Biały Orzeł

• Guest
« Reply #16 on: 30 November 2010, 14:49:16 »
Ciekawe zestawienie Kat i 52 :D Zajebisty kawałek razem mogliby zrobić :) A dlaczego nie lubisz ostrego? Ma parę fajnych kawałków.

IgraSov

• Guest
« Reply #17 on: 30 November 2010, 15:47:19 »
I myli prezydenta z premierem:satisfied
Do mnie jakoś ostry nie przemawia, 52 jak najbardziej.

Tu macie chłopaki moją plażunię =>

A tu coś o porządnych chłopakach =>

Radzisław

• Guest
« Reply #18 on: 30 November 2010, 18:10:32 »
IgraSov :
I myli prezydenta z premierem:satisfied
Do mnie jakoś ostry nie przemawia, 52 jak najbardziej.

Tu macie chłopaki moją plażunię =>

A tu coś o porządnych chłopakach =>

To jakiś kawał z twojej strony taak???Gdzie tu widzisz Hiphop???

Ktoś w ogóle czytał mojego wcześniejszego posta???To jest HH
 (posłuchaj tekstu),Tylko w Polsce jest taka zamuła ,że  HH nazywa sie gości co rapują (jak im to jeszcze wychodzi) ,o stadionie ,czy o właśnie czym ??O swojej ekipie cooo ,wybrała się na plaże nagrać melanż klip .Otwórzcie oczy ..To nie K... HipHop,Tylko zgraja typów, bez wiedzy o tym co robią .Pozdrawiam

IgraSov

• Guest
« Reply #19 on: 30 November 2010, 19:20:38 »
Radzisław :To jakiś kawał z twojej strony taak???Gdzie tu widzisz Hiphop???

Kultury się nie da zobaczyć...
Hip-Hop to jest cała kultura a nie tylko muzyka, sam o tym pisałeś kilka postów wcześniej.

Radzisław :To jest HH

Po pierwsze to jest rap a nie hiphop. Ty uważasz, że jest on prawdziwy.
Nie każdy musi popierać Twoje zdanie, że czarny rap to ten prawdziwy.

Radzisław :(posłuchaj tekstu)

Czemu mam posłuchać tekstu? Skąd wiesz, że jest on wart wysłuchania skoro sam twierdzisz, że angielski do Ciebie nie trafia?

Radzisław

• Guest
« Reply #20 on: 30 November 2010, 20:17:27 »
Czarny rap, hahahahahahah Stary , nie wiem, młody kolego przestań pleść bzdury.Nie ma czarnego, białego ,żółtego Jest Hip hop(Coś co jest międzynarodowe) .Nie czepiaj sie że napisałem wcześniej, że  nie kumam angielskiego ,bo jest na takim poziomie że jeszcze rozumie , to i owo.Niestety reprezentujesz ,taki sam poziom wiedzy o HH ,jak połowa Polski .Ta dzisiejsza młoda co ma w dupie , fundamenty tej kultury.Zero korzeni tylko jakieś brednie .Od Ryśka i jemu podobnych.Jak podaje linka , do HH to jest to HH(bo zauważ ,tam jest rap,b.boying,graffiti ).Ty podajesz linki do czegoś co tylko go przypomina.BYłeś kiedyś na jakimś Jamie???Bboyowej imprezie ,Akcji graffiti ,nie z pod znaku piszemy z chłopakami Arka Gdynia ,czy Lech Poznań na ścianie a reszta to ch.....Tylko prawdziwej akcji ???
 Działasz w temacie HH w swoim mieście ,organizujesz konkursy,ograniasz szkółki  tańca ???Wątpię ...Bo by robić, czy naprawdę tworzyć HH ,słuchać, musisz ogarnąć czym tak naprawdę jest.Słuchając takich kapel (tych ludzi),nigdy tego nie będziesz widział ,bo oni sami tego nie widzą .Wykorzystują rap ,element kultury tylko dla propsów i ogólnej mody.Z takimi też miałem do czynienia w swoim życiu .Kumasz mnie choć troszeczkę ???
Ps.Serio z tym czarnym rapem ,to poległem ...Ja pierd... ..ja Pier...

kazmirzk

• Guest
« Reply #21 on: 30 November 2010, 20:35:18 »
Radzisław :
.Kumasz mnie choć troszeczkę ???

Nie, z kazda sciana napisanego tekstu trace nadzieje, ze kiedys uda mi sie bez problemow rozszyfrowac twoje wypociny. Nie chce mi sie znow cytowac, ale mnostwo bledow stylistycznych, interpunkcyjnych, nie mowiac juz o zdaniach, ktore poprostu nie maja sensu.

odbiegajac od tego co wedlug kogo jest hip hopem a co  rapem, to jesli mialbym wypowiedziec sie nt. obu tych filmikow, to zaden z nich nie przypadl mi do gustu.

Radzisław

• Guest
« Reply #22 on: 30 November 2010, 20:37:16 »
Masz znaffco , Może sie czegoś jeden z drugim dowie, jak nie potraficie po mnie przeczytać :). kazmirzk   Profesor :D Ro.pl ...Żal

kazmirzk

• Guest
« Reply #23 on: 30 November 2010, 20:45:34 »
Czyli nie tylko z poprawnym zapisem, ale i odczytem masz problemy. Nie wypowiadam sie co jest HH a co nie, gdyz nie znam sie na tym, nie interesuje sie tym i nie podoba mi sie ta kultura, muzyka. Moja wypowiedz dotyczyla jak zwykle razacyh bledow w twoich wypowiedziach, uniemozliwiajacych zrozumienie co miales na mysli. Stwierdzilem tez ze filmiki ktore przeslales nie przypadly mi do gustu, nawet jesli mailby to byc czysty rasowo HH.

Radzisław

• Guest
« Reply #24 on: 30 November 2010, 20:46:47 »
kazmirzk :
Czyli nie tylko z poprawnym zapisem, ale i odczytem masz problemy. Nie wypowiadam sie co jest HH a co nie, gdyz nie znam sie na tym, nie interesuje sie tym i nie podoba mi sie ta kultura, muzyka. Moja wypowiedz dotyczyla jak zwykle razacyh bledow w twoich wypowiedziach, uniemozliwiajacych zrozumienie co miales na mysli. Stwierdzilem tez ze filmiki ktore przeslales nie przypadly mi do gustu, nawet jesli mailby to byc czysty rasowo HH.

Wez Kaziu , idz na piwo czy coś, bo wyczuwam jakąś frustrację w twojej osobie(bez urazy).Pozdrawiam
EDIT:Link jaki wysłałem ,to mała garść wiedzy i korzeniach  kultury HH, o jej prawdziwym obliczu .Na filmiku jest kilku ,moich znajomych hehe  (tych tańczących ):D

Nikitycz

• Guest
« Reply #25 on: 30 November 2010, 21:18:02 »
Dobra muzyka to prosta muzyka wpadająca każdemu w ucho.

Herr_Batke

• Guest
« Reply #26 on: 30 November 2010, 21:37:27 »
W kwestii formalnej:
Prosiłbym o zmianę nazwy tematu prowadzonej dyskusji. :D
Sądzę, że: Amerykańsko-Rosyjski transporter - Prawda czy fałsz? ma się nijak do (niemniej interesującego) wątku o upodobaniach muzycznych :p

Offline BartBear_[PL]

• Sztab Generalny
  • Towarzysz broni
  • Honor: +34/-0
    • View Profile
« Reply #27 on: 30 November 2010, 23:13:30 »
Herr_Batke :
W kwestii formalnej:
Prosiłbym o zmianę nazwy tematu prowadzonej dyskusji. :D
Sądzę, że: Amerykańsko-Rosyjski transporter - Prawda czy fałsz? ma się nijak do (niemniej interesującego) wątku o upodobaniach muzycznych :p

Eeeee dlaczego? Moim pierwszym skojarzeniem z Amerykańsko-Rosyjski to właśnie hip-hop :p

Skok (hop - powinno być 2 o ale wathayaprob, man) przez biodro (hip) z transportera bardzo trudna ewolucja ale często ratująca życie.
lol

Offline Pobor

• Administrator serwera gry
  • Towarzysz broni
  • Honor: +30/-3
    • View Profile
  • Gadu-Gadu:
« Reply #28 on: 01 December 2010, 17:05:29 »
Lol?

lord_pl

• Guest
« Reply #29 on: 01 December 2010, 19:47:42 »
Radzisław :
 Masz znaffco , Może sie czegoś jeden z drugim dowie, jak nie potraficie po mnie przeczytać :). kazmirzk   Profesor :D Ro.pl ...Żal

Jedynego znaffce jakiego widze na tym forum ( i w tym temacie ) to ty o.O Radziu  Znaffca :D Ro.pl ... Żal

Nie będę sie wypowiadał na temat HH bo i tak mnie " przekrzyczysz " jak to robisz ze wszystkimi co mają odmienne zdanie od Ciebie ( nie tylko w tym temacie ) ,  za to wrzucę coś na rozluźnienie :

http://www.youtube.com/watch?v=qrpD0WyAe8c&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=6IhLLoD-HTY
http://www.youtube.com/watch?v=Cn2XPRPmYF0

Szukaj Radzio kolegów , może tam też tańczą. :D