Czarny rap, hahahahahahah Stary , nie wiem, młody kolego przestań pleść bzdury.Nie ma czarnego, białego ,żółtego Jest Hip hop(Coś co jest międzynarodowe) .Nie czepiaj sie że napisałem wcześniej, że nie kumam angielskiego ,bo jest na takim poziomie że jeszcze rozumie , to i owo.Niestety reprezentujesz ,taki sam poziom wiedzy o HH ,jak połowa Polski .Ta dzisiejsza młoda co ma w dupie , fundamenty tej kultury.Zero korzeni tylko jakieś brednie .Od Ryśka i jemu podobnych.Jak podaje linka , do HH to jest to HH(bo zauważ ,tam jest rap,b.boying,graffiti ).Ty podajesz linki do czegoś co tylko go przypomina.BYłeś kiedyś na jakimś Jamie???Bboyowej imprezie ,Akcji graffiti ,nie z pod znaku piszemy z chłopakami Arka Gdynia ,czy Lech Poznań na ścianie a reszta to ch.....Tylko prawdziwej akcji
Działasz w temacie HH w swoim mieście ,organizujesz konkursy,ograniasz szkółki tańca ???Wątpię ...Bo by robić, czy naprawdę tworzyć HH ,słuchać, musisz ogarnąć czym tak naprawdę jest.Słuchając takich kapel (tych ludzi),nigdy tego nie będziesz widział ,bo oni sami tego nie widzą .Wykorzystują rap ,element kultury tylko dla propsów i ogólnej mody.Z takimi też miałem do czynienia w swoim życiu .Kumasz mnie choć troszeczkę
Ps.Serio z tym czarnym rapem ,to poległem ...Ja pierd... ..ja Pier...