Różności > Hyde Park

Największe legendy RO.pl

<< < (12/15) > >>

xD.pl:
Nikitycz pozwól że Cię poprawię- to był jezdziec.gasienicy ( jeździec.gąsienicy )
A Sharik ty mi nie czituj że ktoś tu o mnie pisze. :no

Pobor:
Haha Odi xD

CM Barta(?!),imperatorze obrażają cię :D

BartBear_[PL]:
Hmm nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek należał do "clanu mistszuf" czy jaka jest oryginalna pisownia tego ustrojstwa poza tym nigdy w grze nie wystepowałem jako "Bart" bez niedźwiedziowej części. A tak BTW to ten temat został rozpoczęty z intencją pozytywnych "legend" ale oczywiście jak to jest u nas (jak w tym kraju ma być dobrze skoro tak jest zawsze) musiało się spie%$^& i teraz wszystkich poje#$^& tu wypisujecie, jak się czuje pierwsza kandydatka czyli ciocia|Ola w tym towarzystwie to ja nie wiem ale przyjemnie jej raczej nie jest....

Nikitycz:
To moze zamieścimy (dla Barta oczywiście) nowy temat w którym zamieścimy na nowo  te pozytywne "inaczej" legendy?
P.S: Do "xD.pl"-O co Ci chodzi z tym czitowaniem?

xD.pl:
niestety ci go nie zacytuję tylko mogę powiedzieć że na serwerze TDM se tak gram a tu ShariK pisze że jestem legendą i mam się przedstawić no więc otwieram stronkę sprawdzam ten temat i nikt nic o mnie nie pisał no więc stwierdziłem że  ShariK mnie oszukiwał
a co do legend to proponuję Odi^PrOfAnUm za jego super zagadkę w wiecznym konkursie

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version