Witam mam pewien problem z pobraną darmowo grą Red Orchestra:Ostfront
http://www.tnttorrent.info/torrent/5P13RD4L4J-P1R4C13.html stąd
Chciałem sobie taką grę mieć więc zamiast kupić postanowiłem ściągnąć po to by zobaczyć czy mi będzie działać jeżeli tak to jakiś czas potem pójdę sobie u kupię a jak nie będzie działa to dupa blada gdy nie kupuje i kasy w Błoto nie wywale
.
więc tak pokaże moje poczynania:
Zrobiłem jak w Instrukcji ale chyba coś jest nie tak
Wszystkie pliki ściągnięte zobaczyłem w winrarze i tylko połowa z tych plików można było otworzyć winrarem reszta jakieś zakodowane i nie wiadomo czym otworzyć ale to mnie nie martwiło gdyż napisane jak byk: wypakować od pierwszego roof-pvn i dalej samo pójdzie no i tak zrobiłem następnie wszedłem w katalog gdzie skopiowałem grę(folder na pulpicie kompa) i wszedłem w ten folder READ ME PROVISION
potem online stuff i steam install no i zacząłem sobie robić konto steam,zrobiłem wszystko ok z kontem dalej to główkowałem z podmienieniem tych folderów no ja zrozumiałem że mam zmienić te dwa pliki w nazwie (przez właściwości/zmień nazwę)Steam.dll na Steam dll.bak i Steam.offline na steam dll. no i potem w folderze online stuff plik steam.dll zmieniłem na steam dll. i uległo to zmianie potem zdziwiony nie wiadomo gdzie i jak włączyć grę zerknąłem w folder System tam było Setup.exe i ikona gry no wszedłem a tu poczekało z 2 sek i reset kompa o kur.... sobie powiedziałem co to było?! i to samo z plikem gdy kliknołem z setup.exe czy może mi ktoś powiedzieć co robić dalej by gre uruchomić? zależy mi by mógł sobie zagrać.