Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Broń
7,62 mm km PKM
Dziki_Koziol:
Widziałem taką samą akcję po strzelaniu ślepakami. Zostawilismy wilgotną i brudną broń, w wilogotnym magazynie. Trzeba było butem otwierać zamek :) Rkm D też mamy, nówke sztukę i problemów z nim nie ma :p Luknij do innych moich wątków w tym dziale, tam też kilka zabawek sfotografowałem :)
kurkawodna1981PL:
Dziki_Koziol jak ja Ci k...a pozazdroszczę ,naprawdę.Jak możesz relacjonować(oczywiście foto reportaż) wszystkie zabawki jakie dostajecie i te ,które już macie,byłbym wdzięczny ,pewno nie tylko ja.
Heniu:
Koziol a tak ogolnie- to co to za biznes ? Jakies muzeum jestes czy co ?
Te pikniki z prawdziwa bronia- duzo papierkow na to trzeba ? Bo chyba Zdzichu z ulicy nie kupi legalnie mg42 sprawnego ?
Dziki_Koziol:
No Zdzichu nie kupi. Trzeba mieć zarejestrowaną działalność i koncesję pt. obrót bronią i amunicją. Do tego tak jak powiedziałeś muzeum a to po to, żeby móc kupić karabiny maszynowe (możesz nawet moździerz). Na kałachy i pistolety maszynowe - firma szkoląca pracowników ochrony (i takie kursy są organizowane). To tak w skrócie :)
--- Quote ---Jak możesz relacjonować(oczywiście foto reportaż) wszystkie zabawki jakie dostajecie i te ,które już macie,byłbym wdzięczny ,pewno nie tylko ja.
--- End quote ---
Oczywiście. Jak tylko coś się pojawi wkleję fotki :)
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version