Różności > Śmietnik

Polskie klany w RO HoS (podzielony)

<< < (4/6) > >>

MajesticO:

--- Quote ---Radzisław :
A co ty ,Miodek jesteś ???Czy mój tata ???Czy ch... wi kto tam ,Obrońca praw człowieka ???Jakiegoś łosia se znalazłeś ,aby połechtać swoje ego ???Może sie tym z nami podzielisz ..??Hmmm :)

--- End quote ---

Lubie to!

Hiacenty:
ja tesz

Plazma:

--- Quote ---duumek :
Sam kiedyś miałem taki problem i czasem się zdarza jak się szybko napisze, może poprostu daj komuś przeczytac ze znajomych i spytaj o co chodzi, a najlepiej to edytuj posta  i napisz powoli i spokojnie  jeszcze raz ;)

--- End quote ---

Dumek, zdałeś już do gimnazjum? ahahhaha :D Żeby tylko nie było w tej grze więcej takich dzieci jak wcześniej wspomniany dumek...

kazmirzk:
Plazma, znalazles juz z 5 chętnych do udzielania na twoim forum ? ahahhaha :D Żeby tylko nie było w tej grze więcej takich dzieci jak wcześniej wspomniany Plazma...

Ciekaw jestem, ile czasu zajmie uzytkownikom ( a z tego co widze od listopada strone odwiedziło ich łącznie z toba czterech) wyrzucenie cie z twojego własnego forum :yes

Plazma:

--- Quote ---kazmirzk :
Plazma, znalazles juz z 5 chętnych do udzielania na twoim forum ? ahahhaha :D Żeby tylko nie było w tej grze więcej takich dzieci jak wcześniej wspomniany Plazma...

--- End quote ---

Nawet więcej :) Nie lekceważ konkurencji bo się możesz kiedyś zdziwić ;) Wiadomo, że nie chcesz żeby takie "dzieci" jak ja grały bo byś ze spawna nie wychodził ^^

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version