Różności > Śmietnik

Polskie klany w RO HoS (podzielony)

<< < (5/6) > >>

lord_pl:

--- Quote ---Plazma :

Nawet więcej :) Nie lekceważ konkurencji bo się możesz kiedyś zdziwić ;) Wiadomo, że nie chcesz żeby takie "dzieci" jak ja grały bo byś ze spawna nie wychodził ^^

--- End quote ---

Dziecie gorszego Boga powróciło :no

Radzisław:

--- Quote ---Plazma :

--- Quote ---kazmirzk :
Plazma, znalazles juz z 5 chętnych do udzielania na twoim forum ? ahahhaha :D Żeby tylko nie było w tej grze więcej takich dzieci jak wcześniej wspomniany Plazma...

--- End quote ---

Nawet więcej :) Nie lekceważ konkurencji bo się możesz kiedyś zdziwić ;) Wiadomo, że nie chcesz żeby takie "dzieci" jak ja grały bo byś ze spawna nie wychodził ^^

--- End quote ---

Jedzą dwie świnie przy korycie :D  , pierwsza nagle zaczęła  rzygać , a ta druga do niej "nie dolewaj bo nie zjemy" :dozingoff   :D

Plazma:

--- Quote ---Radzisław :

--- Quote ---Plazma :

--- Quote ---kazmirzk :
Plazma, znalazles juz z 5 chętnych do udzielania na twoim forum ? ahahhaha :D Żeby tylko nie było w tej grze więcej takich dzieci jak wcześniej wspomniany Plazma...

--- End quote ---

--- End quote ---

Jedzą dwie świnie przy korycie :D  , pierwsza nagle zaczęła  rzygać , a ta druga do niej "nie dolewaj bo nie zjemy" :dozingoff   :D

--- End quote ---

Idzie facet przez przedpokój i słyszy dziwne odgłosy za drzwiami. Otwiera drzwi, a tam zbieg okoliczności.

Radzisław:

--- Quote ---Plazma :

--- Quote ---Radzisław :

--- Quote ---Plazma :

--- Quote ---kazmirzk :

--- End quote ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Idzie facet przez przedpokój i słyszy dziwne odgłosy za drzwiami. Otwiera drzwi, a tam zbieg okoliczności.

--- End quote ---
    Słabe ....

Wchodzi mucha do restauracji  i na wejściu zamawia u  kelnera "kupę poproszę"
   Kelner zdziwiony "Co ??" a mucha "Gówno"  :)

lord_pl:
ha ha ha .... już ? :dozingoff

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version