Różności > Śmietnik
Polskie klany w RO HoS (podzielony)
Odi^PrOfAnUm:
--- Quote ---duumek :
Sam kiedyś miałem taki problem i czasem się zdarza jak się szybko napisze, może poprostu daj komuś przeczytac ze znajomych i spytaj o co chodzi, a najlepiej to edytuj posta i napisz powoli i spokojnie jeszcze raz ;)
--- End quote ---
Ale nie każdy post. Jeśli 95 % użytkowników tego forum jest w stanie zadać sobie ten trud; czyli stosować się do reguł pisowni, czy w ogóle; stosować jakąś w miarę opartą o logiczne prawa składnię, to nie widzę powodu, żeby taki Nikitycz albo Radzio miał rzucać gównem po forum, bo mu się zwyczajnie nie chciało wstawić przecinka, bądź sprawdzić tego, co napisał. Rozumiem, gdyby to było śmieszne. No ale to nie jest śmieszne.
Nikitycz:
Sorry ,ale nie pisze tak jak Radzio,więc znowu tak nie przesadzajcie. Post był pisany na szybko i po namyśle go usunę.
Odi^PrOfAnUm:
Ok, mea culpa.
Dziki_Koziol:
Nie masz się co kajać Odi. "odi profanum vulgus et arceo ", ja tak mam w przypadku tych co czytelnika mają za nic. Ale cóż dziwnego, zamiast czytać i uczyć się wolny czas spędzają grając w strzelanki :D
Radzisław:
--- Quote ---Odi^PrOfAnUm :
--- Quote ---Nikitycz :
Oświec mnie bo nie wiem co może byc w moim poście nie zrozumiałe gdy przeczyta się pozostałe
--- End quote ---
Jesteś może bratem Radzia? Piszesz jak on.
--- End quote ---
Ty ,ty się jednak ode mnie Opier....dol :con
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version