MajesticO :
To po co sobie nowego kompa kupiłeś jak czytać lubisz co?!
Bo poszedłem na studia i musiałem mieć w miarę fajny i nowy sprzęt a stary komp został w domu - nie kupiłbym prędko pudła, bo stary do filmów i do muzy był wystarczający. A grać też nie ma za bardzo w co; bo co odpalę nowszą gierkę to niestety muszę stwierdzić, że graficznie to święcące się jak psu jajca, wyzute z jakiegokolwiek klimatu gówno.Do tego zwykle baaaaaaaaardzo krótkie. Przynajmniej jeśli chodzi o fps i większośc strategii - piłki natomiast trzymają poziom. Kur.. jak grałem w pierwszego Unreala - to była giera; zajebiście rozbudowany świat z ładną grafiką, obrzymi poziomami i fajna fabułą no i oczywiście z questami - coś przekręcić, by się otwarło coś innego itd. Gra nie polegała na lataniu z bronią i masakrowaniu botów; było ich sporo do zabicia ale więcej się trzeba było ołazić. Bez dwóch zdań najlepszy fps w jakiego grałem - jeśli chodzi o single, chociaż stare hitmany też były fajne i half life. Z nowszych to mi się tylko hearts of iron 3 podobał - całkiem fajny tylko strasznie dużo dłubania, ale jak będę miał czas to sobie pośturam w mojej kampanii III rzeszą:p
A jakie to tytuły ci się najlepiej czytało Odi?
Teraz czytam właśnie Wiedźmina; ale z uwagi na mały czas czasu sobie to czytanie tak dawkuję - bo mało czasu i trza się uczyć