Różności > Śmietnik
Apos vs Sapiens
Radzisław:
A ja nie trawię i nigdy nie strawię , takich arkadowców jak wy . Co uważają ,że wszystko i wszystkich przeskoczą jakimiś pierdzinami na forum.Uwierzcie, ludzi co przywiązują uwagę do szczegółów jest b.Dużo.Tylko wy jesteście, Arkadowcami ......Dla was was to bez różnicy, bo jak w tym dowcipie dedykowanym wam : jedzą dwie świnie przy korycie, jedna nagle rzyga , a ta co jeszcze jadła ,mówi nie dolewaj bo nie zjemy .Ze specjalną dedykacją od Radka :D
Haratacz:
--- Quote from: Radzisław ---A ja nie trawię i nigdy nie strawię , takich arkadowców jak wy . Co uważają ,że wszystko i wszystkich przeskoczą jakimiś pierdzinami na forum.Uwierzcie, ludzi co przywiązują uwagę do szczegółów jest b.Dużo.Tylko wy jesteście, Arkadowcami ......Dla was was to bez różnicy, bo jak w tym dowcipie dedykowanym wam : jedzą dwie świnie przy korycie, jedna nagle rzyga , a ta co jeszcze jadła ,mówi nie dolewaj bo nie zjemy .Ze specjalną dedykacją od Radka
--- End quote ---
Może za wolno rozumuję, ale o choooyyy tu chodzi? Nie znam się na tyle, żeby zwracać uwagę na najmniejsze szczegóły, ale taki hamulec wylotowy potrafi drażnić, jeśli jest niezgodny z historią. To ja, ale ile grających ludzi nie zwraca uwagi na takie rzeczy? Masa, co tam masa, rzesza! RO nie ma nic wspólnego z trybem arcade no może poza "osiągnięciami", ale to tez nic takiego strasznego, bo gra nie powstała dla nich.
Dziki_Koziol:
Ja tam chętnie czytam tą dyskusję, bo zawsze czegoś ciekawego można się dowiedzieć. Co prawda czołgi to nie mój konik, ale miło poczytać. A szczegóły są ważne :P
Radzisław:
--- Quote ---Haratacz :
--- Quote from: Radzisław ---A ja nie trawię i nigdy nie strawię , takich arkadowców jak wy . Co uważają ,że wszystko i wszystkich przeskoczą jakimiś pierdzinami na forum.Uwierzcie, ludzi co przywiązują uwagę do szczegółów jest b.Dużo.Tylko wy jesteście, Arkadowcami ......Dla was was to bez różnicy, bo jak w tym dowcipie dedykowanym wam : jedzą dwie świnie przy korycie, jedna nagle rzyga , a ta co jeszcze jadła ,mówi nie dolewaj bo nie zjemy .Ze specjalną dedykacją od Radka
--- End quote ---
Może za wolno rozumuję, ale o choooyyy tu chodzi? Nie znam się na tyle, żeby zwracać uwagę na najmniejsze szczegóły, ale taki hamulec wylotowy potrafi drażnić, jeśli jest niezgodny z historią. To ja, ale ile grających ludzi nie zwraca uwagi na takie rzeczy? Masa, co tam masa, rzesza! RO nie ma nic wspólnego z trybem arcade no może poza "osiągnięciami", ale to tez nic takiego strasznego, bo gra nie powstała dla nich.
--- End quote ---
Kolejny twój post w którym coś chciałeś powiedzieć,znowu komuś wejść bez wazeliny i znowu ci nie wyszło.Zresztą sam napisałeś, że za wolno rozumujesz, no ale post nabity.
Haratacz:
łojezu, nie bij...a po kropce/przecinku powinna być spacja
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version