Różności > Śmietnik
Apos vs Sapiens
Radzisław:
--- Quote ---Haratacz :
łojezu, nie bij...a po kropce/przecinku powinna być spacja
--- End quote ---
Nudne sie to robi, no ale, jak nie ma co napisać ,zawsze można czepić się pisowni.Po raz kolejny zresztą ...Tak na off topie, ile ty masz lat ??? 14,13,12,11.Bo na forum jestem długo,ty jakoś od niedawna a mam wrażenie,że chcesz pewne rzeczy za szybko przeskoczyć.To moja subiektywna ocena.Postaram się, aby to był mój ostatni off top w tym temacie:blush
Haratacz:
Dobra koniec tych pierdół. Chce coś przeskoczyć? Nie wiem, nie rozumiem, zbyt trudne środki stylistyczne. Mój wiek? Jest napisane. Długo na forum? Ja od ponad roku(od chyba grudnia 2009). Zadowolony? Odpowiedziałem na pytania. Nudne? Zagrywka taktyczna żeby skończyć off-top(to czepianie pisowni, myślałem, że Cie zniechęcę, no ale się nie udało). Pozdrawiam.
kazmirzk:
Nie chce się wdawać w spór na temat F2 vs G, ale Apos z każdym postem nt gier TWI przypomina mi Pana po prawej stronie poniższego zdjęcia.
Czasami mam wrażenie, że dałbyś sie pociąc, broniąc ich stanowiska, nawet gdy popełniają radykalne błędy, lub ich pomysły są kretynskie ( aka- MKb 42, debilne arcadowe pomoce dla fanow cod'a., ktore przyciagna tych ***** na wszelkiego rodzaju serwery, te realistyczne tez.). Czy Ciebie naprawde boli, gdy ktos ich krytykuje? Bo na prawde wydaje mi sie, ze czujesz sie tym urazony. Nie chodzi mi tu konkretnie o ten temat, mowie ogolnie czytajac Twoje posty zaciekle broniace TWI. Nie bierz tego do siebie, to tylko moja odczucia po lekturze paru komentarzy do newsow i kilku tematow.
Heniu, w takim razie niech dodadzą celowniki laserowe, system naprowadzania rakiet, helikoptery. Moga w ten sposob przyciagnac tez "modernistyczna" grupe fanow, bo "99,9999999...% potencjalnych klientow TWI nie ma zupelnie pojecia/zlewa" na realizm i i tak kupia ten chłam.
Dla mnie TWI umarlo ( w sensie idealistow, tworzacych gry w miare realistyczne) po tym jak wydalo gniota jakim jest KF.
Odi^PrOfAnUm:
--- Quote from: Apos ---Ponieważ Heniu niektórzy na tym forum uważają, że wszędzie już byli, wszystko widzieli i wiedzą lepiej oraz mogą rzucać wyzwyskami na lewo i prawo z tego tytułu. Takim trzeba uświadomić gdzie ich miejsce i co im wolno.
--- End quote ---
Hmmm. Do kogo się tak spinasz?
Nikt nie ma zamiaru umierać za pseudorealizm; to jaką czołg ma lufę - z punktu widzenia wpływu na rozgrywkę, będzie miało podobny rezultat jak czubek własnego nosa, podczas grania w piłkę. Niektórzy będą się skupiać na nosie a 99,9% na piłce.
Realizm i owszem w ramach rozsądku; równie zasadne mogą być roszczenia co do brudu na mundurach, broni i jej różnych wariantach, numerach bloków, układzie cegieł na rumowiskach kończąc na drzewach i kolorze ich liści. Różnorodność jest fajna no ale wpychanie wszystkiego na siłe - bo teoretycznie było na froncie jest jak dla mnie bezzasadne.
Chociaż więcej mundurów; gra bardziej kolorowa to jest całkiem fajny pomysł.
Haratacz:
Poczekamy. Zobaczymy. Ocenimy. Każdy na swój sposób, zależnie od punktu widzenia. Mi najbardziej chodzi o to, żeby nie było ludzi grających jak rambo, ale to i tak nadejdzie prędzej czy później:con. Oczywiście fajnie, jeśli gra jest jak najbardziej realistyczna, bo przyciąga konkretnych, wymagającyhc graczy. Jeśli w grze pojawi się dużo tego typu błędów(np nie ten hamulec wylotowy, czy inne śrubki na kolach) to zaraz jakaś garstka zapaleńców zrobi odpowiednie patche itp. żeby ten realizm poprawić i powstaną serwery "100% realizm" czy jakoś tak. Oczywiście na możliwości świata wirtualnego.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version