Hiacenty :
.:*BiA*:.Solty :
My w przeciwieństwie do ciebie nie szukamy "pseudo-sławy". A macze graliśmy z FSQ, JC, Enclave, 1st Cav, FK, klan Szarika(sry zapomniałem nazwy...) itd.
"pseudo-sławy" to znaczy ? Przez 4 lata zagrać kilka meczy, zgroza.
Jako klan powinniście grać ile wlezie:p
A ja jako członek BIA, powiem ci zamknij mordę Hiacek i nie będę tak uprzejmy jak Solty sorry.Mam dosyć twojego psełdo biadolenia i innym tobie podobnym.BIA grywało często(Mieliśmy też wiele pojedynków for fun z FRL,też klan podobny w działaniu co my) ,tylko nie udzielaliśmy się na rolu.BO po ch....ważna przyjemność z gry, przecież nie zarabiamy na tym pieniędzy nie, to był i jest klan kolegów ,nie ciot ,które latają z klanu do klanu i strugają gwiazdy przez internet(wielu obecnie z nas,pracuje też za granicą,czy uczy się, nie zawsze jest czas na wszystko) .Mamy i będziemy mieli wyjeb...ne , na takich typów jak ty i może to cie boli.Jak będzie nam się chciało, wrócimy do Ro,czy 1 czy 2.Na razie gramy w moda pod BF2.Na scenie tej modyfikacji, jesteśmy już rozpoznawalni i mamy swoją markę.Jako zdyscyplinowani żołnierze ,znaczy sie gracze
.Ty i tobie podobni , cwaniaczki przez neta mogą mnie i moich kumpli cmoknać wirtualnie w pupę ,bo niestety tylko na tyle, wam pozwala internet.Jeśli jeszcze jakaś piz..da z avaterem krowy,maski w nicku, pokroju mojego przedmówcy ma coś do dodania ..Czekam na ripostę.Pozdrawiam prawdziwych graczy, nie pierdoły i prześmiewców, co tylko wchodzą na forum,by pośmiać się z ludzi i porobić syfu.Co jak bym ich na żywo spotkał, to by nawet mi w oczy nie spojrzeli,bo im by tej,cywilnej odwagi zabrakło.Precz z lamami na tym forum w końcu.Kto jest na tak Łapka w górę
Niestety nerwy puszczą każdemu, jak czyta o sobie i kolegach z ekipy, jako "podklan" i innych dziwnych porównaniach, nie znając ludzi i naszych poglądów,na niektóre sprawy dotyczące samych gier.Dodam że to nie pierwszy raz, ze strony takich ludzi jak wyżej.To trwa już spory czas,ale dosyć przymykania oczu na lamerstwo .Sorry Serio