@AdRian
Zamiast sypać takimi tekstami, pokaz dowody. Bez nich ja cię oskarżyć nawet o koprofagię i teraz tłumacz się, że to nie tak. Też nie podoba mi się to, ze TP to voodoo + ukf i taki AdRian, który broni kapitana, bo chce być w squadzie. Nasza nazwa to było jedno wielkie nieporozumienie (które już zostało naprawione), a ten z pupci wyssany cytat (smaczne było?) możesz sobie zachować, bo w tym klanie generalnie za cos takiego byłby out.
A co do komentarza Spiersa - ta pseudo inteligętna prowokacja jakiej dopuściło sie vd i odzywki tytana na gg do bora dostatecznie nas uświaczyło w przekonaniu, ze vd, choć niby wszyscy poza tytanem są pełnoletni (btw, ta gra jest od 16 lat, tytan), to zachowac się nie potrafią. Zamiast przyjąć wynik z honorem, to pokazali 'klasę'. Nie podoba mi się, ze ludzie z takim poziomem kultury osobistej będą reprezentować Polskę na arenie światowej. Dodatkowo jestem przeciwny wybieraniu w pośpiechu i potajemnie teamu, który ma być naszą chlubą.
Dodatkowo (nie chce tu wskazywać palcami), ale pewna osoba powiedziała mi, ze UKF takie 'wały' robi tez w innych grach i, że zdążył się już przyzwyczaić.
Przypominam, że to tylko moje zdanie.