Jako odpowiedź RaG tylko idzie mi przypomnieć znany turniej na same bolt action gdzie uczestniczyli i zarówno enclave jak i Ragginis.
Jest to kolejny przykład braku honoru poszczególnych osób z klanu enclave, a już udowadniam czemu .
1. Sami w czasie turnieju weszli pod nickiem klanowym naszego klanu i wyzywali wszystkich nie pamiętam chyba to był profik albo sojuz i po chwili wbili w paru pod tym nickiem co było żałosne dodam, że udawali Dudka co mnie rozśmieszyło bo ich poziom osiągnął dna.
2. Ogólnie-znana sprawa cheatów ( wg. enclave tylko my tak sądzimy, że je mają
) gdzie Hiacenty dał wall hack'a Kadiemu, a następnie żałośnie jako pierwszy na Rolu napisał post na profilu kadiego jaki to on żałosny itd.
3. Co do przekleństw Pobor to tu bym uważał z insynuacjami gdyż my nie robimy takich dowcipów bez powodu i napewno nie na wszystkich serwerach ten przypadek co tutaj opublikował Heniu jest jedynym myślę, a twoje insynuacje, że enclave jest święte zachowaj dla siebie.
4. Hiacenty, Profik, Heniu czasem jak gracie na publicznych serwach to zwracajcie uwagę na przesadę waszego skilla bo tak jak Profika najczęściej da się wyłapać i gra on czasem uczciwie to tak zacznę robić nagrania np takich prze fikuśnych zagrań jak to ostatnio Heniu zaszalałeś i zeskoczyłeś na chama ze złamanej podłogi na Langer markecie ( koło middle house ) i nic ci się nie stało widocznie adrenalina czy coś i żeś podbiegł na full speedzie do micha i do szczecina przyjąłeś cała serie na klatę a następnie ich zabiłeś z biodra .
Hiacenty ty zacznij tak biegać żeby można ci amunicje było dać jak masz mg bo czasem ja na full speedzie z resa nie potrafię ciebie dogonić mimo, że w rękach masz cięższy sprzęt niż ja ale najwidoczniej to nie robi różnicy w twoim przypadku.
A tak na marginesie ode mnie osobiście Heniu Gów.o mnie obchodzi i cały RaG i myślę, że pewne osoby z polskich klanów też ( nie podam tutaj nazwy specjalnie ale są to starzy gracze co grają od początku istnienia tej gry ).
A druga sprawa do ciebie Heniu nerwy trzymaj na wodzy a nie robisz z siebie małpiszona i się chwalisz jak to ciebie błagali zebyś na capie grał bo potrzebowali to tak ciebie zachowaj te informacje tylko i wyłącznie sobie bo zainteresowanie jest podobne jak w wyższym punkcie tą informacją.