I to co napisał Shock powinno być podsumowaniem całej dyskusji. O ile jeszcze w pewnym, niewielkim stopniu rozumiem używanie czitów na meczach - każdy zawodowy sportowiec też używa różnych cudów to granie na serwach ogólnych z tym gównem to świństwo i oszustwo. Gram sobie for fun, od wielu lat, nie jestem złym graczem i widzę kiedy kto oszukuje. Potrafię się wtedy wkurzyć i powiedzieć prawdę w oczy. A odzywki udowodnij, to są bugi itp. to jawna kpina z porządnych ludzi. Nie występujecie pod swoimi nickami, bo wiecie, ze będą bluzgi, że enclave to cziterzy. Ja swoje wiem i do póki nie będziecie grali uczciwie pod swoimi nickami i bez wspomagania, to będę otwarcie mówił, o co w tym wszystkim chodzi. Kapitan Raginis dał przykład jak postępuje człowiek honoru - nie poddał się, tylko wysadził się granatem. Nigdy nie był "szmatą", jesteśmy Polakami i używamy języka polskiego, a nie angielskiego. Wiec dogryzanie tego typu to już poniżej krytyki. Pozdrawiam tych uczciwych, którym strzelam w głowę i tych, którzy strzelają mi, bo są w danym dniu szybsi, lepsi, bardziej wypoczęci, czyli normalnych.