Różności > Hyde Park
ArmA II + Mody
Apos:
Hmm nie wiem czemu mój post został wywalony do śmietnika przez admina, ale sie powtórzę jako treść posta wnosi ważne informacje i może być tylko potwierdzona przez osoby grające dłużej w tą grę.
Podpowiem tylko tyle, aby w pełni doświadczyć "ArmY" należy posiadać:
- ArmA 2
- Operation Arrowhead
- ACE
- ACRE
- WarFx (opcjonalne)
- dobry team do walki (np. a2c od Krv)
Bez tego to tak jakby lizać ciasto przez szybę sklepową.
krv[PL]:
osobiscie polecam tez
- J.S.R.S Sound Mod
Odi^PrOfAnUm:
wy się nie musicie uczyć przypadkiem?
Apos:
Aby lepiej zobrazować jak wygląda gameplay w Armie 2 na multi mam dla Was video z op'a.
Operacja MYRIAD IX
Intel
OPFOR
Linki: #1 / #2
Info: Z racji rozbicia głównych sił wroga (m.in. batalion pancerny wyposażony w czołgi T-72) przez wojska 16AA, NATO oraz sprzymierzonych misja była jedną ze spokojniejszych z całej operacji. Zadaniem było zlikwidowanie oraz zebranie wszelkich informacji o nieprzyjacielu w dwóch zlokalizowanych punktach umocnień w mieście Fallujah. Sekcja pierwsza zabezpieczyła laptopa oraz plik z dokumentami, który obecnie jest analizowany w sztabie głównym. Video zostało nagrane przez strzelca fireteamu Delta, Sekcji 2. Pluton pomimo wielu "nowych", tylko z podstawowym treningiem dawał radę.
Krv, nasz wspólny znajomy był kamerzystą ;)
ps. dodatkowy link pokazujący możliwości modów do ArmA 2. Nowe animacje: czyli wszystko to co będzie w RO2 oraz o wiele, wiele więcej.
Shock:
A w Arma II gram od niedawna, przeszedłem podstawkę, dzisiaj kupiłem AO i szykuję sie do patchowania.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version