Różności > Hyde Park

ArmA II + Mody

<< < (22/53) > >>

Haratacz:
Kurde komp i arma nie udrze:((

Kaziu chyba mocno Shocka trafiłeś, ja już się troszkę w koszarach dowiedziałem co wolno a co nie. Taka prawda. A niektórzy mieli na kolbie od broni kreseczki... Inaczej patrzysz na człowieka wtedy.

PS: Życzenie Pobora stało się faktem - S.

Apos:
ArmA 2 FULL dostępna za free (tylko przez ten weekend. Wraz z Men of War.

Ein-Volk:
A, a.

Jakiś czas temu dojrzałem w kiosku cd-action z Arma II. I chociaż nie cierpię magazynów "komputerowych", a cda w szczególności (po tym jak słyszałem i zobaczyłem te 10/10 dla obliviona), postanowiłem kupić.

No i płyta leży, czasopismo chyba dawno w piecu co wylądowało, ale nie mogę zabrać się do zainstalowania tytułu, nie wiedząc co mnie czeka. Dlatego - czy warto? W sensie, że ta gra chociaż działa i nie jest jakimś mw2 z paroma ficzerami, by to jakoś ukryć.
Z grami mam ten problem, że często boję się zainstalować coś w ogóle, bojąc się, że te parę godzin, by poznać, co to za gra bez uprzedzeń, zostanie bezpowrotnie straconych.

pol77:
Czy warto to sam musisz sprawdzić to niejest gra, która może przypaść do gustu każdemu. Jak zainstalujesz to odwiedź serwer "no name" (NN) tam próbują grać w współpracując ze sobą.

Apos:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version