Różności > Hyde Park

ArmA II + Mody

<< < (23/53) > >>

Afaf:
Aposie, co to za mod? Invasion? A jak nie to jaki, bo mnie te screeny nęcą :P. Mam Armę bez dodatku, jak ktoś chętny do gry tak a propos to zapraszam na PW :).
Ps. Ma ktoś może linka do Invasion do Army bez OA, bo była taka wersja ale nie chcę ściągać 1Gb bez pewności że to to :P Aha, właśnie, znalazłem linka ale piszę że jest pod 1.08, a ja mam 1.10. Robi to różnice?

Apos:

--- Quote from: Afaf on 01 November 2011, 14:29:11 ---Aposie, co to za mod? Invasion? A jak nie to jaki, bo mnie te screeny nęcą :P. Mam Armę bez dodatku, jak ktoś chętny do gry tak a propos to zapraszam na PW :).
Ps. Ma ktoś może linka do Invasion do Army bez OA, bo była taka wersja ale nie chcę ściągać 1Gb bez pewności że to to :P Aha, właśnie, znalazłem linka ale piszę że jest pod 1.08, a ja mam 1.10. Robi to różnice?

--- End quote ---

Invasion 44
Nie mam pojęcia czy jest wersja moda pod podstawkę, autorzy przeszli na OA w momencie gdy ten wyszedł. Obecna stabilna wersja Invasion 44 2.51 wymaga ArmA 2 Combined Ops w wersji 1.59 oraz CBA v0.7.4.154.
Zgaduję, że wersja o której mówisz to jedna z pierwszych jakie wyszły.

Apos:
Wszystko to oczywiście 100% In-Game action.

Ryszka:
Tutaj nowa notka, o wspominanym gdzieś wcześniej na forum Iron Front Liberation, ponoć ma być w maju i wyjdzie jako gra niezależna. http://gamecorner.pl/blogi/kirq/2012/03/iron_front_liberation_1944_zawita_na_sklepowe_polki_w_maju/1?bo=1
Mam nadzieję że RO2 będzie miała godnego siebie rywala. O co zresztą nie trudno, jak się tripwire do roboty nie weźmie.

pol77:
Sam na to czekam, a HOSa porównywałbym bardziej do CODa

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version