Różności > Hyde Park

ArmA II + Mody

<< < (27/53) > >>

Haratacz:
Powinno grać, ciekawe jak bardzo będzie rozbudowany system dowodzenia tankiem(kierowanie, strzelanie itp) na taki jak w Steel Fury raczej chyba liczyć nie mogę, ale powinno być elegancko.

No panterka wygląda zacnie, ładnie pracuje zawieszenie, gierka to dobra alternatywa dla RO2.
Z tym celownikiem dla działa czołgu po środku ekranu to troszkę lipa, ale cóż, czepiam się.

Shock:

pol77:
I tylko cierpliwie później czekać na Advanced Combat Environments 3  8) , co do czołgów w IF to bedzie tak samo jak Arma

Apos:

--- Quote from: Haratacz on 29 March 2012, 12:39:46 ---Powinno grać, ciekawe jak bardzo będzie rozbudowany system dowodzenia tankiem(kierowanie, strzelanie itp) na taki jak w Steel Fury raczej chyba liczyć nie mogę, ale powinno być elegancko.

No panterka wygląda zacnie, ładnie pracuje zawieszenie, gierka to dobra alternatywa dla RO2.
Z tym celownikiem dla działa czołgu po środku ekranu to troszkę lipa, ale cóż, czepiam się.

--- End quote ---

ten celownik można wyłaczyć w ustawieniach poziomu trudności dla SP albo serwera dla MP.

@pol77 modderzy od ACE oraz ACRE mają dostać dostęp do bety ArmA 3 o wiele wcześniej, aby miały czas na wydanie swoich modów (które są jakby na to nie patrzeć "must have") krótko po premierze.

marcinz:
Zrobiliście mi smaka na ARME  ;D W RO2 już odechciało się grać a przed premierą Diablo 3 pograłbym w coś nowego. Obecnie świetnie bawię się w darmowym Tribes Ascend (POLECAM!) jednak mam ochotę na coś bardziej realistycznego.

Rozumiem że należy zaopatrzyć się w podstawowe ARMA2 + dodatek Arrowhead aby grać online?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version