Różności > Hyde Park

ArmA II + Mody

<< < (28/53) > >>

Apos:

--- Quote from: marcinz on 29 March 2012, 20:55:39 ---Zrobiliście mi smaka na ARME  ;D W RO2 już odechciało się grać a przed premierą Diablo 3 pograłbym w coś nowego. Obecnie świetnie bawię się w darmowym Tribes Ascend (POLECAM!) jednak mam ochotę na coś bardziej realistycznego.

Rozumiem że należy zaopatrzyć się w podstawowe ARMA2 + dodatek Arrowhead aby grać online?

--- End quote ---

Tribes Ascend fajne do popykania jest, to fakt :)

Minimum to ArmA 2 Combined Operations (ArmA 2 + Operation Arrowhead).
Później ACRE (rozmowy 3D, realistyczne radio i krótkofalówki), addon którego używa każde community.

A dalej to zależy od community. Zwykle jest to ACE, ogromny mod, który ciężko opisać w kilku zdaniach. Poprawia rozgrywkę multiplayer, eliminuje błedy z ArmA 2 i dodaje realistyczne smaczki.

W filmiku poniżej nagranie kolegi z jednostki ze wczorajszej misji. Pokazuje m.in. ogłuszenie po wystrzeleniu z NLAW (część ACE) oraz rozmowy innych graczy w 3D (ACRE). W tle słychać kanał radia dowództwa oraz sekcji (też ACRE)

Kolega też chyba ma JSRS.

Shock:
Pytanie do Aposa lub do ludzi dalej siedzących przy ARMA II.

Miałem ARMA II + OA w wersji pudełkowej. OA komuś pożyczyłem, nie  oddał więc kupiłem poprzez STEAM OA+PMC+BAF. Jak to poinstalować żeby zgodnie działało ? Bo coś mi się nie turla za bardzo. ARMA II mam w wersji 1.11

Apos:

--- Quote from: Shock on 06 April 2012, 12:03:25 ---Pytanie do Aposa lub do ludzi dalej siedzących przy ARMA II.

Miałem ARMA II + OA w wersji pudełkowej. OA komuś pożyczyłem, nie  oddał więc kupiłem poprzez STEAM OA+PMC+BAF. Jak to poinstalować żeby zgodnie działało ? Bo coś mi się nie turla za bardzo. ARMA II mam w wersji 1.11

--- End quote ---

Q: Can i use retail version of A2 with my STEM A2: OA ?
A: Yes, You can as long as the language is supported and ARMA 2 is updated to version 1.08
Note: might not work with Polish and Russian retail releases

Polecam ten programik i pokombinować. ArmA 2 musisz miec w wersji 1.11, a OA 1.60.

ps. nowy filmik z ArmA 3

Shock:
A gdzie teraz grywasz ? CBA, VB, COSA, CFOG ?

Apos:

--- Quote from: Shock on 06 April 2012, 13:39:47 ---A gdzie teraz grywasz ? CBA, VB, COSA, CFOG ?

--- End quote ---

W brytyjskim 16AA. W sumie to mój pierwszy klan do którego wciągnął mnie znajomy i najbardziej pasuje mi tam gameplay, klimat i ekipa.

W A2C i CFOG grałem 1-2 misje, ale to jednak nie to samo.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version