Różności > Hyde Park
ArmA II + Mody
pol77:
Jeśli podstawka i OA są w różnych wersjach językowych to obawiam się, że z Combinet będą nici, już to kiedyś przerabiałem jedną osobą
Apos:
--- Quote from: pol77 on 06 April 2012, 14:54:05 ---Jeśli podstawka i OA są w różnych wersjach językowych to obawiam się, że z Combinet będą nici, już to kiedyś przerabiałem jedną osobą
--- End quote ---
Yep, informacja ta, o braku kompatybilności widnieje na oficjalnym FAQ of bohemia/steam, więc mogą być problemy.
Miałem sytuację że chciałem mieć angielską-oryginalną wersję językową, a z racji tego że posiadałem ArmA 2 i OA zakupione u nas nie mogłem zmienić języka ani użyć klucza w oryginalnej wersji. Combined Pack'a kupiłem w promocji za jakieś 60zł na sprocket 2 lata temu - najlepsza opcja.
Apos:
Mały update o Iron Front
Gość mało ogarnia grę, źle rozstawia broń na dwójnogu etc.
Super, że używają systemu montowania/demontowania ciężkich broni z ACE. W dwie osoby trzeba operować Maximem/MG-42. Jest też system celowania mortarem z ACE, zbliżony do tego z Darkest Hour.
Nikitycz:
Ola Boga, co ja widzę! Pan z 2:15 ma nieprzepisowego wąsa...To nie dopuszczalne...
pol77:
Bochemia niech się uczy, że istnieje coś takiego jak animacja "wiosłowania" zamkiem ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version