Różności > Hyde Park
ArmA II + Mody
pol77:
Morele.net=80pln
MM Czeladź=99pln
Film stary pewnie jeszcze z czasów bety, a więc nieaktualny jeśli chodzi o system nawigacji. EGI uruchomione już na samym starcie zamiast HARS jak i EAC można włączyć zanim system wczyta wszystkie dane(INS NAV READY na prawym MFD powinno migać)
wersja aktualna
Sima można pobrać z tej stronki i już zainstalować, ale żeby zagrać cokolwiek będziesz musiał wkleić cdkey-a http://www.digitalcombatsimulator.com/index.php?scr=product&ProductId=8&end_pos=135&lang=en (to jest najnowsza wersja a pudełkowa o ile pamietam 1.0.0.9 tak więc później nie trzeba się już bawić z łatkami)
Apos:
--- Quote from: pol77 on 09 April 2012, 14:40:55 ---Morele.net=80pln
MM Czeladź=99pln
--- End quote ---
Mam pytanie, czy pudełkowa wersja posiada wydrukowaną 600 stronną instrukcję? Instrukcję w pdf już mam, ale wersja na papierze byłaby miłym dodatkiem :).
Zastanawiam się czy nie kupić samego klucza do gry, wklepać go do zaintalowanej gry i oszczędzić sobie kłopotu z przesyłką.
ps. dzięki za link do aktualnej wersji
Haratacz:
Takie coś tylko T34:D albo lepiej, Tygrys:D
pol77:
Wersja pudełkowa zawiera instukcje ale są tam opisane tylko opcje menu
morticore:
--- Quote from: ShariK PL on 09 April 2012, 11:10:12 ---Żeby lepiej wycelować?
--- End quote ---
No niby tak, ale strzelanie oburącz z broni krótkiej to (chyba) współczesny wynalazek. Mogę się mylić, ale nigdy nie widziałem zdjęcia czy filmu z epoki, by ktoś strzelał tak z Lugera, TT, Colta 1911 etc. Dlatego wydaje mi się, że cos jest nie tak ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version