Różności > Hyde Park
ArmA II + Mody
BartBear_[PL]:
O O Sapiens wspominałeś ten wątek tutaj:
;>
Radzisław:
--- Quote ---BartBear_[PL] :
O O Sapiens wspominałeś ten wątek tutaj:
;>
--- End quote ---
O Boższeee :-)
pol77:
@Apos ten system jest podobny do HARCP, gdzie echo zmienia się w zależności od tego czy strzelasz na otwartej przestrzeni w lesie czy zamkniętym pomieszczeniu, ale niestety gryzie sie z JSRS:(. Przyznam że ten też wygląda ciekawie i mam nadzieję, że bedzie bardziej przyjazny dla innych modów. BTW ta skóra na huey-u jest waszej roboty?
Haratacz:
A panowie co myślicie o Steel Fury? Gram ostatnio i mi się podoba. Szczególnie na trudnym poziomie:yes
Apos:
--- Quote ---pol77 :
@Apos ten system jest podobny do HARCP, gdzie echo zmienia się w zależności od tego czy strzelasz na otwartej przestrzeni w lesie czy zamkniętym pomieszczeniu, ale niestety gryzie sie z JSRS:(. Przyznam że ten też wygląda ciekawie i mam nadzieję, że bedzie bardziej przyjazny dla innych modów. BTW ta skóra na huey-u jest waszej roboty?
--- End quote ---
Interesujące - muszę potestować te mody dźwiękowe. Ostatnio sprawdzałem WarFX'a jak gryzie się z ACE i summa summarum połączenie tych obu daje najlepszy efekt (ACE narzuca swoje tracery, które imho są lepsze).
Tak, to robota chłopaków z 16AA. Piloci stwierdzili, że chcą mieć takie na jakich faktycznie latali i zrobili własne skiny :)
@Haratacz, bardzo mało grałem w Steel Fury i już nie pamiętam czemu. Jakieś problemy musiałem mieć z grą. Natomiast pograłem trochę więcej w T-34 vs Tiger i tutaj pomimo wielu wielu bugów było znośnie.
Ah dla zainteresowanych, do ArmA 2 powstaje taki oto mod:
na RO:O się nie udało a tu proszę :)
jest też addon dodający współczesne wojsko polskie
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version