Różności > Hyde Park
ArmA II + Mody
ufo_has_landed_!:
--- Quote from: Shock on 21 May 2012, 07:55:38 --- brak planów wydania w Polsce oczywiście w wersji PL.
--- End quote ---
to akurat dobrze. większość spolszczeń jest tak denna, że czasami nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. Ja osobiście gram zawsze w oryginalnych wersjach językowych- zawsze człowiek się poduczy trochę języka, i nie ma kwiatków w stylu "nowy magazynek jest ciężki"
Apos:
IF będzie dostępny na Steam w dniu premiery.
Dzisiaj można zakupić Liberationa na GG: http://www.gamersgate.com/DD-IFL1944/iron-front-liberation-1944
Kolejne video:
Co do języka: specjalnie kupiłem angielskie wydanie ArmA 2 Combined aby lepiej kumać grę oraz szybciej porozumieć się z kumplami z jednostki.
Np. w Polskiej wersji nazwa magazynka do LMG to po prostu magazynek, a w wersji angielskiej rozróżniamy:
- LMG ammo link
- LMG ammo box
- STANAG (do SA80)
etc.
Polskie wydanie jest mało precyzyjne.
Polskie wydanie, pomimo że jest OK, to nazewnictwo nie jest tak intuicyjne jak oryginalne.
Wrona:
Wszystko zapowiada się naprawdę cudnie, niemniej poczekam ze dwa miesiące po premierze na opinie kolegów :) Już z jedną grą się pospieszyłem :-X
marcinz:
Ja też poczekam na opinie, recenzje i jakieś mody ;) Narazie i tak gram w diablo ;D
ufo_has_landed_!:
--- Quote from: Apos on 21 May 2012, 13:41:24 ---Dzisiaj można zakupić Liberationa
--- End quote ---
Ok ale żeby w to grać to trzeba mieć Arma 2, czyli de facto trzeba dwie gry kupić tak ? i co to są te ACRE i ACE o których piszecie?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version