Różności > Hyde Park
ArmA II + Mody
pol77:
Słyszałem że robili to juz do jedynki, ale wyszła ArmA2 i wskrzesili ten projekt. Ciekawi mnie czy zrobia nową mapę czy tylko przerobią Chernogorsk ( fota nr 8 )
IgraSov:
Nooo brawo! W końcu wirtualny Wrzesień '39 !:yes
Jakoś nie mogłem się dotychczas zdecydować ale właśnie zamówiłem Arme II na allegro...:p
Apos:
@pol77 niestety tak dobrze się nie orientuję w temacie. Ważne że osoby które robią moda mają do tego chęci, co widać po zdjęciach :)
--- Quote ---IgraSov :
Nooo brawo! W końcu wirtualny Wrzesień '39 !:yes
Jakoś nie mogłem się dotychczas zdecydować ale właśnie zamówiłem Arme II na allegro...:p
--- End quote ---
IgraSoV do pełni szczęścia potrzebujesz dodatku Operation Arrowhead. Kosztuje grosze, a jest BARDZO zalecane mieć oba. Radzę również olać kampanie single player tylko przejść treningi i poszukać dobrego community do wspólnego grania online :)
Wczoraj grałem tzw. Joint Opsa, który polega na wykonywaniu misji przez dwie (lub więcej) jednostki jednocześnie. W około 40-50 graczy (2 plutony piechoty i 1 skrzydło lotnicze) prowadziliśmy manewry mające na celu zatrzymaniu ofensywy wroga (~200-300 AI) na sojusznicze lotnisko wojskowe. Emocje jakich nie mało i na pewno bitew takiego formatu nie uświadczymy w RO2. I wszystko realistyczne, tymsamym przyjemne i wciągające do granic możliwości :) W tygodniu wrzucę filmik ze zdarzenia jak znajdę czas na obrókę materiału video.
Gdybyś był zainteresowany to pisz na steamie.
IgraSov:
Apropopos Września '39 znalazłem jeszcze to:
Radzisław:
Jak to się dzieje,że przed wojną mając 20 lat niepodległości(po 100 latach nieobecności),równocześnie trudności gospodarczych,zniszczeń wojennych.Polskę stać było,na produkcję swoich pojazdów.Jak na owe czasy bardzo dobrych.Dziś mając podobną sytuację,wręcz nawet lepszą.Dziadujemy,jak te dziady cholerne :con .Odnośnie prac na modem.Jestem na Wielki TAK.Mam nadzieję że moda wypuszczą.Bo modele robią wrażenie.Zauważyłem też, na fotosiku z barykadą.Szyldy sklepów:love,to tworzy naprawdę dobry klimat.Ja trzymam KCIUKI.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version