Różności > Hyde Park
ArmA II + Mody
BartBear_[PL]:
--- Quote from: Ryszka on 24 August 2013, 00:15:53 ---
Oczywiście zaczynamy od najsłynniejszej heroicznej bitwy. 1.09.1939 z 3 minutowym opóźnieniem w stosunku do wysłanego o 4.45 rozkazu , czyli o 4.48
--- End quote ---
Czy tę godzinę też "symulujemy"? Tzn. liczysz że ludzie zjawią się w przyszłą niedzielę o 4.48? ;D
Dajcie jakieś daty rozgrywki, skoro event (nie wydarzenie :D) ma być podzielony na 3 części(?)
I oby nie dzisiaj (trochę późno byłoby w takim razie z "promocją" i werbunkiem), bo dzisiaj toczę walkę w realu z % z kumplem i NIE BĘDZIE (mojej) KAMERY i TRANSMISJI. I byłbym tym faktem w*&^%$ >:( >:(
EDIT
A ok, widzę na stronie 6PDP że (przynajmniej) pierwsza (?) część grana będzie faktycznie 1-wszego Września ale o 20:00. Problem w tym, że po niej jest niewojenny Poniedziałek i zapewne dla większości jest on dniem roboczym, także nie sądzę aby udało się operację wydłużać tak jak było to w IFie ponad 7 i pół godziny... Może trochę wcześniej zacząć tak 2-3 godziny (jak zwykle wchodzi w to zwyczajowa godzina opóźnienia :P).
Ryszka:
Mnie Bart nie będzie i żałuję. Montuję wystawę i nie wiem czy wrócę na czas. Godzina pewnie będzie taka jak ustalono, kilka klanów przyjdzie (taki jest zamiar). A na naszej ukochanej stronie ogłosiłem też dlatego, żebyś właśnie Ty z kamerą był . Jak dasz radę to może do 24 pokręcisz. Mam jeszcze prośbę, jak byś na steamie w odpowiednim czasie rozsławił to wydarzenie, to byłoby super. (Duży może więcej ;))
Edit: A jakby się dało na żywo, bo może chętni do oglądania będą, to jeszcze lepiej.
piter306:
Ahh akurat będę się wczasował, może na dalsze części uda się załapać :(, zapowiada się ciekawie i ciężko.
BartBear_[PL]:
--- Quote from: Ryszka on 24 August 2013, 10:55:28 --- A na naszej ukochanej stronie ogłosiłem też dlatego, żebyś właśnie Ty z kamerą był . Jak dasz radę to może do 24 pokręcisz. Mam jeszcze prośbę, jak byś na steamie w odpowiednim czasie rozsławił to wydarzenie, to byłoby super. (Duży może więcej ;))
Edit: A jakby się dało na żywo, bo może chętni do oglądania będą, to jeszcze lepiej.
--- End quote ---
Ale w której grupie Steam-u?
Przecież nie mamy pod kontrolą żadnej dotyczącej ArmA. Nie wiem czy fani innych gier w dedykowanych im grupach przyjęliby takie ogłoszenie właściwie. A nawet gdyby, to gdzie; "nasze" IF, RO.PL? Zagraniczne grupy odpuszczę bo nikt i tak nie zrozumie (nawet nie chodzi o to że tekstu, bo przecież można przetłumaczyć, ale) wagi wydarzenia ;)
Oczywiście jeżeli byłbym zaproszony do takiej wspólnej rozgrywki z "kamerą", to zrobiłbym standardowo przekaz "live" na GameCreds, a potem pociął i wy-edytował materiał który wrzuciłbym na yt.
Ryszka:
Jesteś zaproszony oficjalnie i z pompą, czyli flaszka się mrozi.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version