Różności > Hyde Park
ArmA II + Mody
Apos:
--- Quote ---pol77 :
Po chałupie na screenie widać, że jednak nad mapą też pracują:). Igrasov ze swojej strony proponuje nie ignorować podczas instalacji zapytanie o BattlEye i go zainstalować ponieważ spora część serwerów wymaga tego narzędzia i nie dopuści Cię do gry.
--- End quote ---
Yep
--- Quote ---pol77 :
Warto jak wspomniał Apos mieć obie gry sam narazie jeszcze siedzę na podstawce i czekam na pare osób, aby przejść na Combined Operation choć część już mi uciekła na arrowheada.
--- End quote ---
Tzn uciekła na Combined Ops. CO = ArmA 2 + OA. Warto jeszcze dodać informację, że OA działa na zmodyfikowanym silniku podstawki i może tak się zdarzyć, że w OA ma się mniej FPS'ów niż w podstawce (u mnie około 10-20 klatek więcej). Dlatego też jest bardzo zalecany zakup oraz instalacja obu gier. OA dodaje też ArmAX czy jak to tam się nazywa który pozwala na generowanie misji coop multiplayer (jest też oczywiście bardzo rozbudowany edytor, ale ArmAX robi wszystko za graczy).
--- Quote ---pol77 :
Co do Twardego to musze przyznać, że to tylko zwykłe T72 gdzie pancerz reaktywny tak naprawde to tylko dekoracja, ale nadrobione to jest Leopardem, a jako uzupełnienie można dodać F16 plus wymagane GLT Missille i nałożyć polską skóre od Cameleona. Wszystko to można znaleźć na stronie Armaholic, po wyjściu z której za każdym razem można mieć nową Armę jak to mawia mój znajomy:D.
--- End quote ---
To też się zgadza. Aby dobrze poznać samą podstawową wersję Armed Assault 2 potrzeba miesięcy. Poniżej przykład
a co dopiero OA oraz MODY :)
Haratacz:
http://www.joemonster.org/gry/34309/Crush_the_Castle_2_Players_Pack
żadna gra nie przebije realizmem tego...:D
Apos:
Trafiłem na coś takiego, czyli Darkest Hour na większą skalę :yes
Igraś, doszłą Ci ArmA 2 już?
IgraSov:
Dzisiaj otrzymałem maila, że wczoraj została wysłana, a więc jutro chyba powinna dojść.:yes
pol77:
Jeżeli poszła kurierem to obawiam sie, że to będzie raczej poniedziałek no i mogę przygarnąć do siebie do czasu przejścia na CO, ale musisz mieć ACE2. W czystą ArmA nie chce mi się grać, jak byś miał problemy z instalacją to pisz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version