Różności > Hyde Park

ArmA II + Mody

<< < (2/53) > >>

Haratacz:
Wiatrówka ma ten plus, że nie trzeba jakoś super czyścić, bo nie ma zbytnio się czym wybrudzić:D a ja tak lubię czyścić broń:blush

Apos:

--- Quote ---pol77 :

--- Quote ---zainwestujcie w ArmA 2 Combined Ops z addonem ACE oraz ACRE. RO:O przy tym jest "arkadem" i "codziostwem" ^^
--------------------------------------------------------------------------------

--- End quote ---

Dodałbym od siebie jeszcze WARfx dla lepszych efektów wizualnych i J.S.R.S. ale wybór modu dźwiękowego to kwestia gustu.

--- End quote ---

WARfx używam i sobie chwalę :) Nie umieściłem go dlatego, że jest opcjonalny.

Tutaj, jak to wygląda w akcji, zdjęcia ze środowego treningu.

ew. coś takiego

:)

O J.S.R.S. nie słyszałem jeszcze, ale sprawdzę. Nie orientujesz się czy ten mod współdziała ze wszystkimi dźwiękami broni w grze? Moja jednostka używa głównie brytyjskiego osprzętu, czyli SA80 (L85 i L86 w/ ACOG) i nie jestem pewny czy to współgra ze sobą. WarFX ma np. problemy z efektami ekspozji pocisków mortarowych 60mm i 81mm.

ps. Haratacz, jeżeli Twój PC nie pociągnie Army to obawiam się, że tak samo nie da saobie rady z RO2.

Haratacz:
Wiem Aposie, ale znajdzie się lekarstwo i na to:yes

pol77:
@Apos
http://www.armaholic.com/page.php?id=12965 tu masz dźwieki do BAF-a jeśli oto Ci chodziło, ale będziesz musiał sobie ściągnąć główny mod plus 2 latki są w linku na dole. Ja osobiście uważam, że jest najlepszy, a próbowałem już wielu bo dźwięki BIS-owskie były dla mnie nie do przyjęcia zwłaszcza broni rosyjskiej. Zresztą w linku,który podałeś słychać jaka jest różnica.

Apos:
Ok, dzięki!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version