Różności > Hyde Park
ArmA II + Mody
Haratacz:
Wiatrówka ma ten plus, że nie trzeba jakoś super czyścić, bo nie ma zbytnio się czym wybrudzić:D a ja tak lubię czyścić broń:blush
Apos:
--- Quote ---pol77 :
--- Quote ---zainwestujcie w ArmA 2 Combined Ops z addonem ACE oraz ACRE. RO:O przy tym jest "arkadem" i "codziostwem" ^^
--------------------------------------------------------------------------------
--- End quote ---
Dodałbym od siebie jeszcze WARfx dla lepszych efektów wizualnych i J.S.R.S. ale wybór modu dźwiękowego to kwestia gustu.
--- End quote ---
WARfx używam i sobie chwalę :) Nie umieściłem go dlatego, że jest opcjonalny.
Tutaj, jak to wygląda w akcji, zdjęcia ze środowego treningu.
ew. coś takiego
:)
O J.S.R.S. nie słyszałem jeszcze, ale sprawdzę. Nie orientujesz się czy ten mod współdziała ze wszystkimi dźwiękami broni w grze? Moja jednostka używa głównie brytyjskiego osprzętu, czyli SA80 (L85 i L86 w/ ACOG) i nie jestem pewny czy to współgra ze sobą. WarFX ma np. problemy z efektami ekspozji pocisków mortarowych 60mm i 81mm.
ps. Haratacz, jeżeli Twój PC nie pociągnie Army to obawiam się, że tak samo nie da saobie rady z RO2.
Haratacz:
Wiem Aposie, ale znajdzie się lekarstwo i na to:yes
pol77:
@Apos
http://www.armaholic.com/page.php?id=12965 tu masz dźwieki do BAF-a jeśli oto Ci chodziło, ale będziesz musiał sobie ściągnąć główny mod plus 2 latki są w linku na dole. Ja osobiście uważam, że jest najlepszy, a próbowałem już wielu bo dźwięki BIS-owskie były dla mnie nie do przyjęcia zwłaszcza broni rosyjskiej. Zresztą w linku,który podałeś słychać jaka jest różnica.
Apos:
Ok, dzięki!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version