Różności > Hyde Park
ArmA II + Mody
IgraSov:
Pierwsze wrażenia, hmm - trzeba się przyzwyczaić do sterowania i nowej gry.
W środę będę miał więcej czasu to wyruszę poza obóz treningowy. Połatkowana od razu po instalacji.
Apos:
Powoli i na spokojnie do wszystkiego dojdziesz :) Porada dla początkującego - wyłącz head bob oraz zmniejsz wartość dead zone dla celowania. Eliminuje to realistyczny efekt naturalnego ruchu głową podczas ruchu/biegu, który przysparza tylko o ból głowy zamiast pomagać. Tutaj masz to opisane.
Jeżeli zdecydujesz się na kampanię lub misje single player to z dystansem. Singla w tej grze powinno się omijać moim zdaniem, tylko od razu ruszyć na multi oraz szukac ekipy do wspólnej gry. Jeżeli już trenować to na misjach z edytora.
Radzisław:
Ja sie już pogubiłem,jednak spoko może poskładam to do kupy :D.Jakieś wieści o wrześniu????
Apos:
@Radzisław Tu ostatnio pisali o nowych czołgach: FT-17 oraz T-28. Polecam przeglądać stronę, codziennie opisują nowości z gry, modów, dodatkowych misji itp.
Edit: jeden zdolniacha z 16AA pracuje nad czymś takim. Jest to jeszcze WIP, tekstury oraz detale nie są jeszcze gotowe.
IgraSov:
Dzisiaj ruszyłem z kampanią i na singlu planuję grać jeszcze trochę czasu zanim pokażę się publicznie, bo na żadnym serwie nie zdobyłbym chyba żadnego trafienia.:no
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version